Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Haziran 2021 #11 Kaspersky ile tarama yapıyorum şu an.
NMS Nymphoides Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #12 Ynka dedi: Şu an format atılıyor sonrasında Kaspersky ile tarama yaparım teşekkürler. Bu arada site yamacı mı öyle bir şeyydi dikkat edin formda adına açılmış bir sayfa var. Genişletmek için tıkla... türkçeyamacı olması lazım oyunların ekran görüntülerini fotoshoplayıp kandırıyorlar bir de insanları.
Ynka dedi: Şu an format atılıyor sonrasında Kaspersky ile tarama yaparım teşekkürler. Bu arada site yamacı mı öyle bir şeyydi dikkat edin formda adına açılmış bir sayfa var. Genişletmek için tıkla... türkçeyamacı olması lazım oyunların ekran görüntülerini fotoshoplayıp kandırıyorlar bir de insanları.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Haziran 2021 #13 NMS Nymphoides dedi: Türkçeyamacı olması lazım oyunların ekran görüntülerini fotoshoplayıp kandırıyorlar bir de insanları. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ya aksam aksam başıma iş açtım.
NMS Nymphoides dedi: Türkçeyamacı olması lazım oyunların ekran görüntülerini fotoshoplayıp kandırıyorlar bir de insanları. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ya aksam aksam başıma iş açtım.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #14 Ynka dedi: Kaspersky ile tarama yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke Kaspersky Rescue Disc ile yapsaydınız.
Ynka dedi: Kaspersky ile tarama yapıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke Kaspersky Rescue Disc ile yapsaydınız.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Haziran 2021 #15 emorr1 dedi: Hocam keşke Kaspersky rescue disc ile yapsaydınız. Genişletmek için tıkla... Reis onu hiç anlamadım ya vallahi format attım daha gerek var mı ki öyle şeylere.
emorr1 dedi: Hocam keşke Kaspersky rescue disc ile yapsaydınız. Genişletmek için tıkla... Reis onu hiç anlamadım ya vallahi format attım daha gerek var mı ki öyle şeylere.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #16 Ynka dedi: Eki Görüntüle 1074035 Reis onu hiç anlamadım ya vallahi format attım daha gerek var mı ki öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Donanım virüsleri için dedim.
Ynka dedi: Eki Görüntüle 1074035 Reis onu hiç anlamadım ya vallahi format attım daha gerek var mı ki öyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Donanım virüsleri için dedim.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 18 Haziran 2021 #17 emorr1 dedi: Donanım virüsleri için dedim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürüyor o işlem.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #18 Ynka dedi: Ne kadar sürüyor o işlem. Genişletmek için tıkla... Harddiskin okuma hızına göre değişir. Çünkü her yeri tarıyor.
Ynka dedi: Ne kadar sürüyor o işlem. Genişletmek için tıkla... Harddiskin okuma hızına göre değişir. Çünkü her yeri tarıyor.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 19 Haziran 2021 #19 emorr1 dedi: Harddiskin okuma hızına göre değişir. Çünkü her yeri tarıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum format sonrası değerler dediğin işlemci yapmaya calıstım ama beceremedim sanırım bir sorun yok suanlık.
emorr1 dedi: Harddiskin okuma hızına göre değişir. Çünkü her yeri tarıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum format sonrası değerler dediğin işlemci yapmaya calıstım ama beceremedim sanırım bir sorun yok suanlık.
Uçan adanalı Femtopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #20 Thomas Musk dedi: Format atarsanız büyük ihtimalle virüsten kurtulursunuz, Kaspersky veya Malwarebytes ile taratmayı deneyin eğer bir şey çıkmazsa format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni mi çıktı o Walmwarebytes ilk defa duyuyorum
Thomas Musk dedi: Format atarsanız büyük ihtimalle virüsten kurtulursunuz, Kaspersky veya Malwarebytes ile taratmayı deneyin eğer bir şey çıkmazsa format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni mi çıktı o Walmwarebytes ilk defa duyuyorum