Arkadaşlar bilgisayarımı sıfırladım mining virüsü + trojan yedim. Bu yüzden sıfırladım bilgisayarı ve sıfırladıktan sonra hiçbir şey indirmeme rağmen mavi ekran yedim.
Buyurun hocam Eki Görüntüle 2464942
Merhaba.Buyrun hocam. Eki Görüntüle 2464942
Merhaba.
Bu rehber ışığında dosyalarınızı Drive, OneDrive veya Yandex Disk gibi platformlar üzerinden bizlerle paylaşabilir misiniz?
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
https://www.mediafire.com/file/h9kp3ictekshstd/040725-14968-01+-+Kopya.rar/fileGoogle Drive gibi bir yere yükleyerek paylaşır mısınız?
Merhaba yeniden.
Teyit amaçlı olarak sormaktayım. Cihazınızın modeli Victus 15-FA008NT midir?
i5 12450H/RTX3050 kombinasyonlu görünüyor.
Aldığınız hata cihazınızdaki MediaTek Wi-Fi kartı kaynaklı oluşmuş.
Sürücü kaynaklı bir sorun olma ihtimalimiz çok yüksek.
Bu linkten sürücüyü kurup test edebilir misiniz? Resmi site üzerinden linki sağladım.
Bunun haricinde soruna sebep olan bir şey göremedim.
@xloang25
hocam bir tek ayrıntılar kısmında vardı orada da durum böyle.İşlemler kısmında MediaTek sürücüsünün kaynak kullanımını görebiliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.