Çözüldü Mining virüsü yüzünden sıfırlanan bilgisayar mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xloang25

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı sıfırladım mining virüsü + trojan yedim. Bu yüzden sıfırladım bilgisayarı ve sıfırladıktan sonra hiçbir şey indirmeme rağmen mavi ekran yedim.

Çözüm
Merhaba yeniden.

Teyit amaçlı olarak sormaktayım. Cihazınızın modeli Victus 15-fa008nt midir?
i5 12450H/RTX3050 kombinasyonlu görünüyor.

Aldığınız hata cihazınızdaki MediaTek Wi-Fi kartı kaynaklı oluşmuş.
Sürücü kaynaklı bir sorun olma ihtimalimiz çok yüksek.

Bu linkten sürücüyü kurup test edebilir misiniz? Resmi site üzerinden linki sağladım.

Bunun haricinde soruna sebep olan bir şey göremedim.

@xloang25
Arkada belki de başka bir uygulama çalışıyordu. Görsele göre ciddi bir kullanım söz konusu değil.

Sürücü kurulumundan sonra bilgisayarınızı biraz test edelim. Hata aldığınız taktirde beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkada belki de başka bir uygulama çalışıyordu. Görsele göre ciddi bir kullanım söz konusu değil.

Sürücü kurulumundan sonra bilgisayarınızı biraz test edelim. Hata aldığınız taktirde beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam o dediğinizi harbiden indirdim kurdum işte hala böyle bir de hocam mavi ekrandan sonra bilgisayar yavaşladı onu söylemeyi unuttum o yüzden görev yöneticisine baktım da.

Şahsen bu sürücünün ciddi bir kaynak kullanımı yapacağını düşünmüyorum. Arkada başka büyük çaplı bir sistem uygulaması veya servisi çalışıyor olabilir, Antimalware Service Executable gibi.

Aksi taktirde başka bir sürücü bulurum sizin için, içiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Şahsen bu sürücünün ciddi bir kaynak kullanımı yapacağını düşünmüyorum. Arkada başka büyük çaplı bir sistem uygulaması veya servisi çalışıyor olabilir, Antimalware Service Executable gibi.

Aksi taktirde başka bir sürücü bulurum sizin için, içiniz rahat olsun.

Hocam o zaman bakmıştım ve dediğiniz gibi Antimalware Service Executable çok kullanıyordu sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı