3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 23 Ekim 2021 #21 AI_Gunes dedi: Yeniden format atayım diyorum belki kurtulurum. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı?
AI_Gunes dedi: Yeniden format atayım diyorum belki kurtulurum. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı?
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Ekim 2021 #22 319361 dedi: Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptım
319361 dedi: Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptım
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 23 Ekim 2021 #23 AI_Gunes dedi: Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptım Genişletmek için tıkla... Tamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı?
AI_Gunes dedi: Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptım Genişletmek için tıkla... Tamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı?
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Ekim 2021 #24 319361 dedi: Tamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı? Genişletmek için tıkla... Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildim
319361 dedi: Tamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı? Genişletmek için tıkla... Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildim
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 947 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #25 AI_Gunes dedi: Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildim. Genişletmek için tıkla... Hangi virüsler çıktı uyarıda?
AI_Gunes dedi: Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildim. Genişletmek için tıkla... Hangi virüsler çıktı uyarıda?
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Ekim 2021 #26 MissingTimeLord dedi: Hangi virüsler çıktı uyarıda? Genişletmek için tıkla... Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi?
MissingTimeLord dedi: Hangi virüsler çıktı uyarıda? Genişletmek için tıkla... Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi?
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #27 Format attınız da silinmedi mi? İmkansız.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Ekim 2021 #28 NoUsername dedi: Format attınız da silinmedi mi? İmkansız. Genişletmek için tıkla... İki kere attım. Şimdi ikincisini attım MalwareBytes indireceğim oradan bakacağım yine
NoUsername dedi: Format attınız da silinmedi mi? İmkansız. Genişletmek için tıkla... İki kere attım. Şimdi ikincisini attım MalwareBytes indireceğim oradan bakacağım yine
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 23 Ekim 2021 #29 AI_Gunes dedi: Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek.
AI_Gunes dedi: Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Ekim 2021 #30 319361 dedi: Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek. Genişletmek için tıkla... O zaman fanlarda bir sıkıntı olabilir değil mi?
319361 dedi: Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek. Genişletmek için tıkla... O zaman fanlarda bir sıkıntı olabilir değil mi?