Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı?Yeniden format atayım diyorum belki kurtulurum.
Emin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı?Yeniden format atayım diyorum belki kurtulurum.
Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptımEmin olmak için soruyorum, virüsleri program mı tespit etti? Kaspersky ile tarama yaptınız mı?
Tamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı?Hocam Kaspersky - MalwareBytes hepsiyle tarama yaptım
Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildimTamam, ikinci bir tarama yaptıktan sonra yine mi virüsler ortaya çıktı?
Birkaç defa daha çıktı çıkanı da karantinaya alıp sildim.
Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi?Hangi virüsler çıktı uyarıda?
İki kere attım. Şimdi ikincisini attım MalwareBytes indireceğim oradan bakacağım yineFormat attınız da silinmedi mi? İmkansız.
Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek.Pup adlı bir virüs çıktı hocam. Dediğim gibi çıkanı da temizledim. Cihazı 7 ay önce almıştım. Acaba fanlardan kaynakları da olabilir mi?
O zaman fanlarda bir sıkıntı olabilir değil mi?Pup Potentially Unwanted Program'ın kısaltılmışı, virüs değil yani. İstenmeyen program demek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.