Mining virüsüne ne yapılır?

metehanmckx4

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. 1 gün önce bir Türkçe yama setup ından Türkçe yama kurmuştum yamada çalışmadı. Sonra bilgisayar boşta İşlemci: 70-85 ekran kartı 60 dereceleri görmeye başladı. Büyük ihtimalle mining virüsü. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle. 1 gün önce bir Türkçe yama setup ından Türkçe yama kurmuştum yamada çalışmadı. Sonra bilgisayar boşta İşlemci: 70-85 ekran kartı 60 dereceleri görmeye başladı. Büyük ihtimalle mining virüsü. Yardımcı olabilir misiniz?
Format at direkt. Önemli dosyaların varsa Kaspersky ve Malwarebytes'da tarat.

Kaspersky Plus indirin. Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans Bu lisansı etkinleştirip tam tarama yapın.

@metehanmckx4 Bu arada nereden indirdiniz?

Bu siteden indirdim virüs olduğuna eminim arkadaşımda indirdim

Kaspersky Plus indirin. Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans bu lisansı etkinleştirip tam tarama yapın.

@metehanmckx4 bu arada nereden indirdiniz?

90 günlük lisans yok 1 yıllık var virüs silinceğine eminseniz alacağım garanti mi?

@metehanmckx4 Türkçe yamacı sitesi virüslü bir site, evet. Virüs yemişsiniz.

Hocam illa para vermenize gerek yok, bakın Kaspersky'i buradan indireceksiniz;

Ücretsiz Kaspersky Plus 2023 indirin | Kaspersky Buradan indirip kurun, sonra sizden bir anahtar kodu isteyecek, o kısma şu kodu gireceksiniz; 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Para vermenize gerek yok yani.

@metehanmckx4 Bu arada durumunuz varsa 3 ay ücretsiz olanı kullanmak yerine 1 yıllık ücretli de alabilirsiniz. 1 yıl boyunca korumalı olursunuz. Kaspersky başarılı bir AV yazılımı.

Bu nasıl oluyor hocam deneme sürümü gibi mi bu? Nasıl ücretsiz kullaniliyor?
Hocam Kaspersky'nin yaptığı bir kampanya bu. 3 ay boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Sonra 3 aylık lisans bitince isterseniz satın alıp 1 yıl kullanıyorsunuz. İsterseniz de satın almazsınız, size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı