Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2021 #11 359149 dedi: Ãinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar Ãinli madenciler, RTX 30-Serisi dizüstü bilgisayarlar satın almaya baÅladı. GeçtiÄimiz hafta içinde Ethereum'un deÄeri yaklaÅık 1700$'a fırladı ve www.technopat.net Çinli madenciler şimdi de laptop stoklarını tüketiyor Ethereum madencileri, ekran kartı bulamayınca bu sefer de RTX 30 ekran kartlı dizüstü bilgisayarlara yöneldi. Durum böyle devam ederse, laptop stokları da sıkıntıya girebilir. shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bu konuları okumuştum ondan bir de konu açayım dedim. Şu Elon abinin hesabını kapatsın biri.
359149 dedi: Ãinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar Ãinli madenciler, RTX 30-Serisi dizüstü bilgisayarlar satın almaya baÅladı. GeçtiÄimiz hafta içinde Ethereum'un deÄeri yaklaÅık 1700$'a fırladı ve www.technopat.net Çinli madenciler şimdi de laptop stoklarını tüketiyor Ethereum madencileri, ekran kartı bulamayınca bu sefer de RTX 30 ekran kartlı dizüstü bilgisayarlara yöneldi. Durum böyle devam ederse, laptop stokları da sıkıntıya girebilir. shiftdelete.net Genişletmek için tıkla... Bu konuları okumuştum ondan bir de konu açayım dedim. Şu Elon abinin hesabını kapatsın biri.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #12 eyre dedi: Laptoplarında stoğu bitince telefondan mining yaparlarsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Telefonun işlemcisi anlık:
eyre dedi: Laptoplarında stoğu bitince telefondan mining yaparlarsa şaşırmam. Genişletmek için tıkla... Telefonun işlemcisi anlık:
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 11 Şubat 2021 #13 Xredstyle dedi: Bu konuları okumuştum ondan bir de konu açayım dedim. Şu Elon abinin hesabını kapatsın biri. Genişletmek için tıkla... Aynen. Elon Musk ne zaman kripto işlerinden çekilir o zaman piyasa sakinleşir. Ama çekilmesi pek mümkün değil gibi. 1.5 milyar Dolarlık BTC almıştı.
Xredstyle dedi: Bu konuları okumuştum ondan bir de konu açayım dedim. Şu Elon abinin hesabını kapatsın biri. Genişletmek için tıkla... Aynen. Elon Musk ne zaman kripto işlerinden çekilir o zaman piyasa sakinleşir. Ama çekilmesi pek mümkün değil gibi. 1.5 milyar Dolarlık BTC almıştı.