Mining yaparken coini direk Binance'ye aktarma

andromusQQ

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anda mining yaptığım sistem claymore miner ile Binance cüzdan adresimden ethermine.org adresine ETH kazıyor. Attığım görselde start.bat içindeki yazıyor. ETH'yi direk Binance pool içinde kazmak için ne yapmam gerek? 1 tane pool hesabı oluşturdum. Kodları neyle değiştireceğim?
Kullandığım ekran kartı RTX 3060 6 GB.
Farklı bir miner da kullanabilirim bildiğiniz var ise.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
claymore miner ile Binance cüzdan adresimden ethermine.org adresine ETH kazıyor.
Demek istediğinizi tam anlamadım. Cüzdan adresiniz Binance tamam ama hangi havuzda kazmak istiyorsunuz, Etheremine'da mı Binance'de mi?
ETH'yi direk Binance pool içinde kazmak için ne yapmam gerek? Bir tane pool hesabı oluşturdum.

Binance pool üzerinden kazım yapıp Binance hesabınıza ETH yatması için;
Oluşturduğunuz pool hesabınızın adı sizin cüzdan adresiniz oluyor. Örneğin pool hesabınızın adı "andromus" ise -ewal yazan yere sadece andromus yazmanız gerek. Binance'de gözükmesi için 15dk beklemeniz gerekmekte. -epool yazan yere de ethash.poolbinance.com:1800 yazmalısınız.

Kullandığım ekran kartı RTX 3060 6 GB.
12 GB'dır o. Kartınız için T-rex miner veya NBminer öneriririm.

Son düzenleme:
teşekkürler efendim şu anda binance pool a kazıyorum, beni doğru anlamışsınız. Peki cüzdan adresimdeki 0.00150 ETH yi binanceye aktarabilir miyim? ethermine de sınır 0.1 ETH idi sanırsam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı