K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben mining yaparken ekran kartının çok ısınmaması için GPU saat hızını yüzde 12 düşürsem sıcaklık 84'den 77 dereceye geriliyor. Fan hızı da düşüyor. Saat hızını düşürmem herhangi bir sorun teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2021
Arkadaşlar ben mining yaparken ekran kartının çok ısınmaması için GPU saat hızını yüzde 12 düşürsem sıcaklık 84'den 77 dereceye geriliyor. Fan hızı da düşüyor. Saat hızını düşürmem herhangi bir sorun teşkil eder mi?
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #2 Sadece mining mh üzerinden düşüş olur. Bu arada GPU saat hızı ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sadece mining mh üzerinden düşüş olur. Bu arada GPU saat hızı ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz.
KS KS K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 legendrewbo dedi: Sadece mining mh üzerinden düşüş olur. Bu arada GPU saat hızı ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Radeon Software. Artı 0 Eksi
legendrewbo dedi: Sadece mining mh üzerinden düşüş olur. Bu arada GPU saat hızı ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Radeon Software.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #4 Kerem ŞEFİK dedi: Radeon Software. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem MSI Afterburner üzerinden bu tür işlemler yapmanızdır. Çünkü anladığım kadarıyla sizin fan hızınız otomatikte Artı 0 Eksi
Kerem ŞEFİK dedi: Radeon Software. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem MSI Afterburner üzerinden bu tür işlemler yapmanızdır. Çünkü anladığım kadarıyla sizin fan hızınız otomatikte
KS KS K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #5 legendrewbo dedi: Size tavsiyem MSI Afterburner üzerinden bu tür işlemler yapmanızdır. Çünkü anladığım kadarıyla sizin fan hızınız otomatikte. Genişletmek için tıkla... Fan hızını ayarlayabiliyorum. Artı 0 Eksi
legendrewbo dedi: Size tavsiyem MSI Afterburner üzerinden bu tür işlemler yapmanızdır. Çünkü anladığım kadarıyla sizin fan hızınız otomatikte. Genişletmek için tıkla... Fan hızını ayarlayabiliyorum.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #6 Kerem ŞEFİK dedi: Fan hızını ayarlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman peki hangi kartla hangi ayarlarda hangi mh değerlerini alabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Kerem ŞEFİK dedi: Fan hızını ayarlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman peki hangi kartla hangi ayarlarda hangi mh değerlerini alabiliyorsunuz.
KS KS K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 legendrewbo dedi: Tamam o zaman peki hangi kartla hangi ayarlarda hangi mh değerlerini alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 49.5 mh RX 5700 XT referans. Artı 0 Eksi
legendrewbo dedi: Tamam o zaman peki hangi kartla hangi ayarlarda hangi mh değerlerini alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 49.5 mh RX 5700 XT referans.