st_140523
Kilopat
Kanka 1 saat sonra açabiliyorum şimdi direk atsan olmaz mıya? İşim varda
Tamamdır hocam. borsa olarak BinanceTR, havuz olarak da 2miners kullanmanızı öneririm.
Kanka 1 saat sonra açabiliyorum şimdi direk atsan olmaz mıya? İşim varda
Tamamdır hocam. borsa olarak BinanceTR, havuz olarak da 2miners kullanmanızı öneririm.
Teşekkür ederim dostum kafanı ağrıtmadıysambir şey danışmak istiyorum
1-BinanceTR yerine normal Binance kullansam olur mu?
2-kanka havuz ne demek tam olarak kullanacağım program falan mı?
Kanka sıkıntı yok, bende zamanında çok sormuştum forumdaki diğer hocalarımıza.
1-Binance da kullanabilirsin ancak ibanına yani banka hesabına para çekmek için BinanceTR kullanman lazım.
2-havuz senin kazdığın ETH'lerin borsa hesabına aktarılmadan önce paranızın duracağı yer gibi düşünebilirsiniz. Yani siz havuza kazacaksınız havuzdan da borsa hesabınıza aktaracaksınız. Videoda bahsetmiştir zaten. İçeşit çeşit havuz var isterseniz yeni başladığınız için Binance pool kullanabilirsiniz hem günlük ödeme alırsınız hem de arayüzü çok sade ve basittir. Hem de hiç ücret almadan Binance TR hesabınıza da parayı aktarabilirsiniz.
Sağ ol kanka son olarak
1-Binance ile BinanceTR sahipleri aynımı taklaya gelmeyiz değil mi?
2-senin tavsiyen ile Binance TR kullanacağım bir de 2miners yerine bu BinanceTR içerinde havuz var mı senin dediğin gibi direk BinanceTR'nin havuzunu kulalnsam olur mu?
3-phoenixminers en iyi program bu mu?
Not: Çok kral adamsın dostum vallahi her soruma cevap verdin iyi bir insansın
Rica ederim ne demek.
1-Merak etmeyin aynı ikisi de sıkıntı yoktur endişeniz olmasın.
2-Hocam şöyle bir durum var, Binance TR'nin havuzu yok. Ancak şöyle yapmanızı öneririm en azından daha yeni başladığınız için mantığı da basit kavrarsınız. Binance pool kullanın hocam ve Binance pooldan gelen parayı (her gece 3'te ödeme yapıyor sade ve basit) Binance TR hesabınıza aktarın.(bkz. BinanceTR Binance hesap bağlama) ve bunu da çekin. Dediğim gibi her konuda etiketleyip bana yazabilirsiniz yardımcı olurum. İsterseniz miner dosyasını da sizin adınıza düzenleyip yollayabilirim.
3-Minerlar arasında aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum. Trex veya PhoenixMiner kullanabilirsiniz hiçbir şey değişmeyecektir. Sadece kullanacağınız minerın AMD olmadığına emin olun ki zaten hata verecektir. Yani sorunsuzca PhoenixMiner kullanabilirsiniz.
Kanka 3500X GTX 1660 Super 16 GB 3200MHz RAM Windows 10 var sistem böyle bu sistem için en iyi miner programı hangisi
PhoenixMiner kullanabilirsiniz. Dediğim gibi minerlarda en iyi veya en kötü diye bir şey yoktur.![]()
Peki mining yaparken YouTube'dan video izlesem olur mu 1080P'ya da küçük oyunlar oynasam age of gibi
Hocam mesela bende arkada HOI4 açık durumlar ise böyle.
Eki Görüntüle 1368801
Yani 1mh oynar oynamaz çok fark etmiyor. Ve arkada şarkı+forum açık. Ancak mining yaparken her zaman oyun oynamanızı önermem.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.