Mining yaparken vergi veriliyor mu?

Dostum çok kral adamsınya dediklerini not aldım vallahi miningle ilgili temel şeyleri öğrendim eğer resim senin ise 1660 Super OC ayarları atma şanşın var mı bende aynısı yapayım?

Resim benim de hocam GPU Zden SS atar mısınız? Çünkü kartların belleklerin üreticilerine göre OC önereceğim mesela benim 1660 Super'in çipi Hynix. Hocam bir de ne zaman aldığınızı yazar mısınız eğer Hynix çip ise eski mi yoksa yeni mi olduğu da önemli .

Hmm Micron çipmiş. 1dk bekleyin hocam hemen atıyorum deneyin bakalım nasıl sonuç alacaksınız. Ancak bundan önce miner dosyanızı hazırlayın ki kaç mh aldığınızı öğrenebilelim. Videoda gösteriyor olması lazım nasıl miner dosyasının hazırlanacağını hazırladınız mı hocam?

Yaptım kanka 28-29 falan takılıyor bunu 31-32 yapsak yeter

Yaptım kanka 28-29 falan takılıyor bunu 31-32 yapsak yeter

Hocam Core clock sabit tutarak Memory clock arttırır mısınız? Bazılarının Micron çipli kartları +1050 mem clock kaldırırken bazılarının ki +600 de çökmüş. Eğer siyah ekran gelirse veya donarsa telaş yapmadan bilgisayarı kapa tuşundan zorla kapatın. Açıldığında ayarlar sıfırlanmış olacaktır. Tabii stabil mem clock bulduktan sonra Power limit düşüreceğiz ki daha az ısınsın.

Tamamdır dostum ama şunu sorabilir miyim OC yapmadan yapsam olur mu zararı var mı hem benim ekran kartı OC diye geçiyor Gigabyte 1660 Super OC diye aldım bunu?

Tamamdır dostum ama şunu sorabilir miyim OC yapmadan yapsam olur mu zararı var mı hem benim ekran kartı OC diye geçiyor Gigabyte 1660 Super OC diye aldım bunu?

Hocam miningde Memory clock önemlidir ve fabrika çıkışlı OC kartlarda genellikle Core clock arttırılmış olur ve bu miktar çok azdır. Hocam OC yaparsanız hem sıcaklıklar düşecek hem de daha iyi performans alıp kartın daha az güç çekmesini sağlayacaksınız.

Hocam 2miners üzerinden elbette kazabilirsiniz ancak mh'ınız düşük olduğu için size Nicehash önermek istiyorum. Miner olarak da T-Rex miner kullanın PhoenixMiner kullanmayın bir ara zararlı yazılım bulundurduğu yazıyordu. Özet olarak şöyle anlatayım ama az sonra konu aç daha detaylı bir anlatım yaparım. Nicehash'ten hesabı açıyorsun Sana bir Bitcoin Wallet hesabı veriyor. T-Rex miner üzerinden Nicehash sunucularına bağlanıp O BTC adresine kazım yapmaya başlıyorsun. Lütfen konu aç daha çok yardımcı olalım.

Çok teşekkür ederim son olarak ben hiç anlamıyorum ne yapmam lazım kazmak için hayatımda ilk defa yapacağım sıfırdan anlatan bir video falan var mı tavsiye ettiğin oradan bakarak yapayım dostum?
Hocam bu mining işini sürekli yapacaksanız söyleyeyim, 2022'nin sonunda 8GB sınırı gelecek büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…