Mining yapılmış 2. el ekran kartı alınır mı?

bütceyi cok geçiyor ya 3 bin bütcem var

2060 veya 1660 gücünde amd önerirmisiniz
AMD ben kendim ikinci el aldım hocam 3080 vardı ve 6800XT vardı gittim inatla 6800XT aldım önceki ekran kartımda RX 460dı bir şey olmadı sorun yaşamadım hiç watt man yemedim sadece 1 kere görüntü bozulması yaşadım o da dönüştürücüm ile alakalıydı büyük ihtimalle. Şuan ki kartımda sorun yok siz bütçenizi söyleyin ona göre demek daha mantıklı.

Eğer bütçe 3K'yı geçemiyor ise ve miningli alınmaz ise GTX 1070 Ti 1080 ve GTX 1650, 1660 modellerine bakmak gerek.
AMD tarafında ise 6500(cok onermıyorum 4 GB'sını ) 6600.

ankara 3250 kadar zorluyabilirim ailem izin vermez muhtemelen param guvendeye

İlk kartımda maalesef cok bilgim yok sizin kadar kusura bakmayin.

Ankara'nin her yeri olabilir Polatlı hariç.

Son düzenleme:
ankara 3250 kadar zorluyabilirim ailem izin vermez muhtemelen param guvendeye

İlk kartımda maalesef cok bilgim yok sizin kadar kusura bakmayin.

Ankara'nin her yeri olabilir Polatlı hariç.
Bayağı bir ilana baktım gözüme bu uygun geldi. 3200e bağlarsınız dediği gibi test sonuçları iyi yinede test edip alın. 5500XT ve 1070den iyi 1070 modelleri 80 derece üstü hep uygun fiyatları bu güzel kart gibi. PSU ve İşlemciniz neydi bu arada ve kasanız çok ufak değil değil mi?

i7 8700 işlemci
Zalman 600le PSU.
Kasa Zalman Z3 Plus.
32 GB RAM
Dediginiz karta yazdım cevap vermesini bekliyorum.

İlan sahibinin profiline baktim birden cok kart satiyor mining yapmiş olabilir mi?

i7 8700 işlemci.
Zalman 600le PSU.
Kasa Zalman Z3 Plus.
32 GB RAM.
Dediginiz karta yazdım cevap vermesini bekliyorum.

İlan sahibinin profiline baktim birden cok kart satiyor mining yapmiş olabilir mi?

Sanmıyorum al satçıdır büyük ihtimalle al satçılar genelde miningli kartlara bulaşmaz ama yine de söylediğim testleri vs yapın en az 10 dakika yük altında tutun kartı hem OCCT VRAM hem FurMark.

Tamamdir teşekkürler bir ilan daha buldum 2850 kabul edecek gibi alınır mı? https://shbd.io/s/jj25oEFO

OCCT VRAM değerleri kaç gelmeli tam bilmiyorumda FurMark'ta kac derece geçmesin.

Aynı modelin FurMark değerlerine bak genel olarak 80 dereceyi geçmesin 75 ve altı iyi 68 ve altı çok iyi değerlerdir bazı modeller düşük fanda çalışır ve sessizdir fan yüzdesine dikkat edin. OCCT dediğin şey VRAM'leri zorlar görüntü bozulması olmamalı. 1060 iyi 1660 Ti arasında hatrı sayılır fark var ama bütçeyi zorluyorsa alabilirsiniz.

1060 yazmiş muhtemelen yanlışlıkla sattigi ürün 1660 kutuda yaziyor FurMark 1 ve 2 var hangisini indireyim, 2 olani indirdim çok anlamadim benchmark secenegini seçtim FurMark GL diyor onlari falan ne seçeyim.

1060 yazmiş muhtemelen yanlışlıkla sattigi ürün 1660 kutuda yaziyor FurMark 1 ve 2 var hangisini indireyim, 2 olani indirdim çok anlamadim benchmark secenegini seçtim FurMark GL diyor onlari falan ne seçeyim.

Furmarkgl 1080p seçin hocam run deyin hocam orada zaten hotspot, normal GPU sıcaklığı ve fan yüzdesi yazacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…