Mining yapılmış 2. el ekran kartı alınır mı?

Çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar icin son olarak sormak istedigim soru var.

Oturdugum çevrede bu ekran kartlarini buldum hikaye oyunlarini oynayacağım FPS olarak goruntu olarak hangisini tercih edeyim.

ASUS Dual RX580 OC 8 GB = 2600TL. Kutulu faturali gayet güzele benziyor mining vs yapilmamis.
ASUS TUF GTX 1650 4 GB = 2200TL.
Kutulu faturasiz lab da kullanilmis mining yapilmamis ust modele geçmişler ondan satilikmis.
Gigabyte GTX 1660 6 GB = 3300TL.
Kutulu faturasiz mining yapildimi bilmiyorum soracağım.

RX 580 590'dan uzak dur çoğu mining çıkması 1660 fiyatı uygun gibi pazarlık yaparak alabilirsin (ama o VRAM seni uzun yıllar götürmez seneye bile sorun çıkarabilir FPS bakımından )

Çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar icin son olarak sormak istedigim soru var.

Oturdugum çevrede bu ekran kartlarini buldum hikaye oyunlarini oynayacağım FPS olarak goruntu olarak hangisini tercih edeyim.

ASUS Dual RX580 OC 8 GB = 2600TL. kutulu faturali gayet güzele benziyor mining vs yapilmamis
ASUS TUF GTX 1650 4 GB = 2200TL.
kutulu faturasiz lab da kullanilmis mining yapilmamis ust modele geçmişler ondan satilikmis
Gigabyte GTX 1660 6 GB = 3300TL.
kutulu faturasiz mining yapildimi bilmiyorum sorucam
rx580'ler çok sorunlu. 1660 en iyisi olur aralarında.

RX 580 590'dan uzak dur çoğu mining çıkması 1660 fiyatı uygun gibi pazarlık yaparak alabilirsin (ama o VRAM seni uzun yıllar götürmez seneye bile sorun çıkarabilir FPS bakımından )

Hocam sizce asıl sorun VRAM mi? Kartın kendisi zaten kas gücü olarak yüksek değil. VRAM'den önce kartın gücüyle ilgili sorun çıkar.

RX580'ler çok sorunlu. 1660 en iyisi olur aralarında.

Hocam sizce asıl sorun VRAM mi? Kartın kendisi zaten kas gücü olarak yüksek değil. VRAM'den önce kartın gücüyle ilgili sorun çıkar.

Yani aşırı güçlü bir Core'si yok farkındayım gene de ayak basılması gereken bir noktayı belirtmek istedim.

Oturduğunuz yeri ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? 2 ay miningde temiz kullanılmış karta hiçbir şey olmaz ayıptır söylemesi 8 yıllık miningde kullanışmış rx 580ler falan dolanıyor hala piyasada ve çalışıyor bu kişinin nasıl kullandığına bağlı ama yinede çok çok uygun fiyat değilse bende önermiyorum şahsen kendim bedava fiyat görmediysem almam. Param güvende ile alışveriş yapabilirsiniz param güvende alıcıyı koruyan bir sistem ve keyfi olarak 3 gün içinde iade edebilirsiniz

Oturduğunuz yeri ve bütçenizi söyleyebilir misiniz? 2 ay miningde temiz kullanılmış karta hiçbir şey olmaz ayıptır söylemesi 8 yıllık miningde kullanışmış RX 580'ler falan dolanıyor hala piyasada ve çalışıyor bu kişinin nasıl kullandığına bağlı ama yine de çok çok uygun fiyat değilse bende önermiyorum şahsen kendim bedava fiyat görmediysem almam. Param Güvende ile alışveriş yapabilirsiniz Param Güvende alıcıyı koruyan bir sistem ve keyfi olarak 3 gün içinde iade edebilirsiniz.

Arkadaş haklı mining ekstra risk katıyor 2.el alışverişe fakat gene de önermiyorum RX 6600'ler uygun şu sıralar (2.eli ) alınıp kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı