Mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

Mining ekran kartına zarar vermezden sonrasını okumaya bile gerek yok. Mining nedir onu araştır sonra gel konuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir ama çok umutlu olmayın aldıktan sonra güzel bir temizlik ve en iyisinden bir termal macun kullanın. Test yaparken dikkat edin görüntülerde yırtılma olabilir mining yapılan kartlarda normal bir olay.

Kime göre neye göre garantisi var mı yok donanımdan anlamayan son kullanıcının direkt uzak durması gereken konular

Mining yapılmış kartı bedava al kullan ne dediğimi anlarsın

Mining dediğin şey para aktarımlarındaki komisyonu almaktır bunu da en hızlı ekran kartı yapar. Ve yüksek sistemli bir oyun oynamaktan farlkı yok.

Mining ekran kartına zarar vermezden sonrasını okumaya bile gerek yok. Mining nedir onu araştır sonra gel konuş.

Bilmediğiniz konular hakkında böyle gereksiz yorumlar yapmayınız lütfen ve düzgün bir üslup kullanın yoksa uzaklaştırabilirsiniz

Açıkçası her şey olabilir. O, biraz da nasip işi. Adam gider 10 yıllık kart alır takir takir kullanır, sen 3 ay mining yapılmış kartı alırsın kafayı yersin.
Tavsiyem, mümkünse kartı oyunlarda test edin. YouTube'ya donanımını yazın ve oyun performansını izleyin. Eğer o da ona benzer sonuçlar verirse(5-10 FPS +- olabilir.) alabilirsiniz. Almadan önce ekran kartı için yapılabilecek tüm testleri yaptırın. Hem her şeyini görür hem içinizi de rahatlatmış olursunuz. Ondan sonra da bir arıza çıkarsa nasip. İnşallah bir sıkıntı da çıkmaz diyelim.

Bence aşırı kullanılmış kart yorgun karttır. Miningde kart stabil iadel derecelerde çalışırken oyunlarda 70 80 derecelerde çalışıyor. Kısacası bir adam devamlı oyun oynuyorsa o kartı almak yerinde mining yapılmış kartı alırım. Mining yapamayanların ağlama duvarına dönmüş burası

Al her türlü testi yap. Genelde VRAM bozuluyor risk senin kardeşim çok az yapılmışsa belki sıkıntısı yoktur.
Belli ki bilginiz olmayan konularda yorum yapıyorsunuz. 2 yıldır mining işi ile uğraşıyorum, tüm kartlarım 52 derecede kazım yaptılar. Madencilik yaptığım 1660 Super kartımı şu an oyun için kullanıyorum. 2 sene önce aldığım değerlerden farklı olan tek şey 3-4 derece oynayan sıcaklık farkı. Garantili diye açmadım kartı açıp temizlik ve macun değişimi yapsam o fark da kaybolur. Mining çıkması ekran kartı alıp rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz. Size tek tavsiyem mining yapılırken ekran görüntüsü aldıysa onu size göndersin. Hangi sıcaklıklarda kazım yapılmış bu önemli.

Hocam kartı yorar ne demek? Canlı mı bunlar? Adamlar kullanmak için üretmiş zaten.
Hocam kıyafet gibi düşün. Kullanılmak için üretiliyor ama ikinci el alırsan genelde yıpranmış olur o misal. Sıfır ise her zaman tazedir.

Geçen sene kendi kartımla birkaç ay madencilik yaptım şuan da oyun oynuyorum. Performans düşüşü yok bir de ekran kartı çok tozlandığı için hafif ısınıyor o kadar. Üşengeçliğimden temizliğini de yapamıyorum yapsam ekran kartının sıcaklık sorunu da kalmayacak büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…