Doğrudur efendi, miningden para kazanmak istiyorsan uzun döneme yayman lazım yıllar sürmesi lazım. Alıyorlar bir hevesle e tabi haliyle kısa sürede kazınmadığını anlayınca elden çıkarmak istiyorlar. Bir iki yıllık ekran kartını almak problem olmaz benim fikrim bu.X ay, ibre sonda giden araba gibi düşün. Eğer bütçen el veriyorsa mining yapılmamış al. El vermiyorsa mining yapılmışları al. Çoğu zaten bir heves girdi 2-3 aya komple sistemlerini sattılar.
Al işte... İnsanların yaşının, tipinin bu konuyla ne alakası var? Ayrıca doğru söylüyor. Araba mekaniktir, ekran kartı ise elektronik. Ekran kartının içinde mekanik tek bir parça var, o da fanı. Yani ekran kartı doğru sıcaklıkta mining yapılırsa performansına hiçbir şey olmaz. En fazla fan devri düşer, onu da değiştirirsin. Ki o bile çok düşük ihtimal. Ayrıca @Furkan Aksungur detaylıca anlatmış zaten ama senin ona karşı verecek bir cevabın olmadığı için anca boş boş dalga geçer tavırla konuşabilmişsin. Çünkü hiçbir şey bilmiyorsun.Yavrum suratında tüy bitmemiş, yaşın kadar adam görmemişsin burda insan sarrafısın. Bırak herkes atıp tutsun, sen hep böyle tecrübeli ol emi?
Bak şimdi sana şöyle anlatayım. Sen dedenden, babandan daha tecrübeli, görmüş geçirmiş olduğunu düşünüyor musun? Düşünüyorsan, kalk bir konuş bakayım. Burada ben insan sarrafıyım diye. Verecekleri cevabı merakla bekliyorum. Konuya ilk cevap verenlerden biri benim. Yani çocukla ters düşen bir bilgi olmamış. Araba örneği konusuna da geleyim. Denildiği gibi elektronik aletler yıllarca çalışsın diye tasarlanıyor. Arabalar da 2 gün çalışsın da bozulsun diye tasarlanmıyor. Kalk dene bakayım. Aracını çalıştır, 6 ay devrin sonunda sür. Araca nasıl bakım gerekecekse, sıkıntı çıkaracak ise elektronik aletlere de gerecek. Bunlar yıllarca üstünde tepin, zorla diye tasarlanmıyor. Zaten öyle olsa idi garantileri 3-5 sene olmazdı. Keşke bir şey bilmiyorsun demeden önce de sorsaydın kimsin, nesin, ne iş yapıyorsun diye.Al işte. İnsanların yaşının, tipinin bu konuyla ne alakası var? Ayrıca doğru söylüyor. Araba mekaniktir, ekran kartı ise elektronik. Ekran kartının içinde mekanik tek bir parça var, o da fanı. Yani ekran kartı doğru sıcaklıkta mining yapılırsa performansına hiçbir şey olmaz. En fazla fan devri düşer, onu da değiştirirsin. Ki o bile çok düşük ihtimal. Ayrıca @furkan aksungur detaylıca anlatmış zaten ama senin ona karşı verecek bir cevabın olmadığı için anca boş boş dalga geçer tavırla konuşabilmişsin. Çünkü hiçbir şey bilmiyorsun.
Ben tecrübeden bahsetmiyorum. Tabii ki de yeni nesil daha iyi anlıyor teknolojiden. Çünkü içinde doğdular. Ben insan sarrafıyım falanda demedim. Neyse. Sen 1 sene kullanılmış taksi çıkması bir arabayla, aynı arabanın sıfırının performansı aynı mı? Değil. Ama sabah akşam kullanılmış bir kart ile sıfır kartın arasında performans farkı yok ( Eğer doğru sıcaklıkta mininglenmiş ise! ) Eğer var ise lütfen bana mininglenmiş ve performansı düşmüş bir kartın videosunu atar mısın?Bak şimdi sana şöyle anlatayım. Sen dedenden, babandan daha tecrübeli, görmüş geçirmiş olduğunu düşünüyor musun? Düşünüyorsan, kalk bir konuş bakayım. Boş konuşuyorsunuz, burda ben insan sarrafıyım diye. Verecekleri cevabı merakla bekliyorum. Konuya ilk cevap verenlerden biri benim. Yani çocukla ters düşen bir bilgi olmamış. Araba örneği konusuna da geleyim. Denildiği gibi elektronik aletler yıllarca çalışsın diye tasarlanıyor. Arabalar da 2 gün çalışsın da bozulsun diye tasarlanmıyor. Kalk dene bakayım. Aracını çalıştır, 6 ay devrin sonunda sür. Araca nasıl bakım gerekecekse, sıkıntı çıkaracak ise elektronik aletlere de gerecek. Bunlar yıllarca üstünde tepin, zorla diye tasarlanmıyor. Zaten öyle olsa idi garantileri 3-5 sene olmazdı. Keşke bir şey bilmiyorsun demeden önce de sorsaydın kimsin, nesin, ne iş yapıyorsun diye.
İseler, amalar ile iş yürümez. Ben performans ile ilgili tek bir kelime bile yazmamışım. Konuyu farklı yere çekme.Ben tecrübeden bahsetmiyorum. Tabii ki de yeni nesil daha iyi anlıyor teknolojiden. Çünkü içinde doğdular. Ben insan sarrafıyım falanda demedim. Neyse. Sen 1 sene kullanılmış taksi çıkması bir arabayla, aynı arabanın sıfırının performansı aynı mı? Değil. Ama sabah akşam kullanılmış bir kart ile sıfır kartın arasında performans farkı yok ( Eğer doğru sıcaklıkta mininglenmiş ise! ) Eğer var ise lütfen bana mininglenmiş ve performansı düşmüş bir kartın videosunu atar mısın?