Mining Yapılmış Garantili GPU alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar oldu da performans düşüklüğü veya ısınma sorunu oluştu. Bu iki sebepten dolayı garantiye versem kabul edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Furmark testi yapılıp iyi sonuç verirse alınır.

bence alma ben aldım geri verdim

bence alma ben aldım geri verdim
Hocam öyle bir mantık yok artık alıcılar mining yapıldığı için tercih etmiyor kartları bu yüzden gerçekten çok iyi fiyatları kartlar bulunabiliyor. Eğer kart testlerden geçiyorsa zaten bir sıkıntı yaşamazsın oldu ki yaşadın diyelim bunun Mining'le bir alakası olmayacaktır çünkü kart zamanında yaptığın testlerden geçmiştir. Kaldı ki test diyorum yani artık Mining var yok, 2.el kart alınıyorsa test kesinlikle yapılmalı.

Eğer testleri yapılırsa ve sağlıklı sonuç ortaya çıkıyorsa birde garantisi varsa neden alınmasın

size katılmıyorum miningli kart yapılmamış kart kadar iyi performans vermez .

size katılmıyorum miningli kart yapılmamış kart kadar iyi performans vermez .
Katılıp katılmamanız bir şey ifade etmiyor ki hocam gerçek bu, mining performansta düşüklük yaratmaz. Sadece alabilir veya almayabilirsiniz tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…