Mining Yapılmış Garantili GPU alınır mı?

bence alma ben aldım geri verdim
Hocam öyle bir mantık yok :D artık alıcılar mining yapıldığı için tercih etmiyor kartları bu yüzden gerçekten çok iyi fiyatları kartlar bulunabiliyor. Eğer kart testlerden geçiyorsa zaten bir sıkıntı yaşamazsın oldu ki yaşadın diyelim bunun Mining'le bir alakası olmayacaktır çünkü kart zamanında yaptığın testlerden geçmiştir. Kaldı ki test diyorum yani artık Mining var yok, 2.el kart alınıyorsa test kesinlikle yapılmalı.

Eğer testleri yapılırsa ve sağlıklı sonuç ortaya çıkıyorsa birde garantisi varsa neden alınmasın

Hocam öyle bir mantık yok :D artık alıcılar mining yapıldığı için tercih etmiyor kartları bu yüzden gerçekten çok iyi fiyatları kartlar bulunabiliyor. Eğer kart testlerden geçiyorsa zaten bir sıkıntı yaşamazsın oldu ki yaşadın diyelim bunun Mining'le bir alakası olmayacaktır çünkü kart zamanında yaptığın testlerden geçmiştir. Kaldı ki test diyorum yani artık Mining var yok, 2.el kart alınıyorsa test kesinlikle yapılmalı.
size katılmıyorum miningli kart yapılmamış kart kadar iyi performans vermez .

Katılıp katılmamanız bir şey ifade etmiyor ki hocam gerçek bu, mining performansta düşüklük yaratmaz. Sadece alabilir veya almayabilirsiniz tercih meselesi.
Daha çok ısınmada kendini belli eder diye düşünüyorum. O da büyük ihtimal bir termal macun değişsem düzelir herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı