Mining yapılmış kart almak

SaviorAngel™

Hectopat
Makaleler
2
Mining yapılmış kartlar sizce neden alınmamalı? Bence çok çok ağır şartlarda kullanılmadığı ve bakımlarının düzenli yapıldığı sürece sıkıntı olmaz bu tarz kartlarda.

Mining için kullanılmış kartlar, performans kaybetmez. Beslemesinde, temizliğinde, kullanımında veya temizliğinde sorun yoksa ve garantisi var ise alınabilir. Bazı satıcılar "reballing" yapıp da satabiliyor bunlara dikkat ediniz ve bunu açıklamada belirtmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzadaki kart mining kartı performansı ortada bir bakın derim.

Anakart: B75M-A | İşlemci: Intel I7-3770 | Ekran Kartı: RX580 Sapphire Nitro+ 4 GB | RAM: Kingston 16 GB (2 X 8 GB) DDR3 1600MHz CL11 | KASA: Zalman Z3+| Monitör : ASUS VX239H | Depolama: Corsair 120GB Force LE & Seagate Barracuda 4TB (1+3) | Güç Kaynağı : ZM600-LE | Klavye : Tigoes K9 | Fare : Monster Pusat V8 |

Alacağınız karta muhtemelen yazılım da atılmıştır ben almanızı tavsiye etmem. Kendim kullandım, miningli kart kullanmak berbat bir durumdu.

Çok ağır işlerde kullanılmadığı sürece demişiniz ama mining yapmak zaten çok ağır bir iş. Çok kısa süre de yapılsa beklediğiniz performansı vermeyebilir.

Sürekli karşılaşıyorum bu konuyla ve sürekli aynı yorumu yapıyorum. Mining yapılmış ekran kartı diğer kartlara göre daha temiz ve itinalı kullanılmıştır. Bizzat ben kendim yapıyorum. En az 6 ayda bir içini temizler macununu tazeler. Gidip 3-5 yıl boyunca hiçbir bakım yapılmamış 2. el ekran kartı almak yerine mining yapılmış kartı almak daha mantıklı. Çünkü o ekran kartından adam para kazanıyor ve gözü gibi bakması lazım. Ayrıca kim 7/24 full load çalıştırılıyor diyorsa o da miningten zerre anlamıyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı