Mining yapılmış RTX 3080 kaç TL'ye satılır?

Yaptığınız etik birşey değil. Miningde kullanılan bir ekran kartı 500.000 km yapmış araba ile eşdeğer gözümde. Olması gereken fiyat 3-4bin TL he ben yalan söylerim dersen sana kalmış ama elbet her dolandırıcılığın acısı çıkar öyle ya da böyle.
Abartmayın allah aşkına oyun oynasanda ekran kartı aynı derece yoruluyor

Bundan 1-2 ay önce mining furyasına bende katıldım ve RTX 3080 aldım ama NVIDIA yeni güncellemeler ile mining performansını bayağı azaltlacakmış, daha güncelleme gelmedi lakin geldiği zaman büyük ihtimal herkes satmaya çalışacak. Benimki arada kaynayacak ben de şimdiden satayım diyorum. Sizce kaç paraya satayım? Biraz pahalıya satmak istiyorum, miningciler isteyecek zaten biraz yalan söylerim. Oyun oynadım sadece falan.
Derim zaten miningciler alıcağı için pek bir sıkıntı olmaz.

Okurken yüzüm kızardı.

Minning li olunca neden fiyatı azalıyor anlamıyorum
Kart yorulmuş oluyor. O yüzden.
Ve hocam siz de dürüst bir şekilde satmayacaksanız satamazsınız kartınızı. Niye dürüst olamıyorsunuz acaba? Kart mining yapılmış işte bunu inkar etmeyin, edemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı