Arabayı sürekli 9.000 devirde sürdüğünü düşün. 30.000 Km'de gideceğin bakıma 5.000 de gitmek zorunda kalırsın.Minning li olunca neden fiyatı azalıyor anlamıyorum
Arabayı sürekli 9.000 devirde sürdüğünü düşün. 30.000 Km'de gideceğin bakıma 5.000 de gitmek zorunda kalırsın.Minning li olunca neden fiyatı azalıyor anlamıyorum
Abartmayın allah aşkına oyun oynasanda ekran kartı aynı derece yoruluyorYaptığınız etik birşey değil. Miningde kullanılan bir ekran kartı 500.000 km yapmış araba ile eşdeğer gözümde. Olması gereken fiyat 3-4bin TL he ben yalan söylerim dersen sana kalmış ama elbet her dolandırıcılığın acısı çıkar öyle ya da böyle.
Minningli olunca neden fiyatı azalıyor anlamıyorum.
Bundan 1-2 ay önce mining furyasına bende katıldım ve RTX 3080 aldım ama NVIDIA yeni güncellemeler ile mining performansını bayağı azaltlacakmış, daha güncelleme gelmedi lakin geldiği zaman büyük ihtimal herkes satmaya çalışacak. Benimki arada kaynayacak ben de şimdiden satayım diyorum. Sizce kaç paraya satayım? Biraz pahalıya satmak istiyorum, miningciler isteyecek zaten biraz yalan söylerim. Oyun oynadım sadece falan.
Derim zaten miningciler alıcağı için pek bir sıkıntı olmaz.
10 saat minning yap aralıksız 10 saat ağır oyun oyna aralıksız bir şey fark etmiyor ikisi aynıArabayı sürekli 9.000 devirde sürdüğünü düşün. 30.000 Km'de gideceğin bakıma 5.000 de gitmek zorunda kalırsın.
Kart yorulmuş oluyor. O yüzden.Minning li olunca neden fiyatı azalıyor anlamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.