Mining yapılmış RX 6600 XT Sapphire Nitro+ alınır mı?

Uygun koşullarda yapılmış mining kartı( düzgün soğutulmuş yüksek watt değerleriyle kazılmamış) bazı oyuncuların kartlardan daha iyidir. Örneğin günde 8-10 saat oyun oynayan adamın kartıyla soğutmalı ortamda düşük wattda kazım yapılmış kartı karşılaştırırsan miningli daha iyi ki testlerdede sorun gözükmüyor bende miningli 2080 Super aldım arkadaşım sıfır topladı 3 yıldır oyun oynuyor. Benim kart daha yüksek FPS veriyor oynadığımız oyunlarda. Seninde aklına yattıysa değerler bu kart alınabilir.

Evet kartta problem gözükmüyor ancak hem fiyatı piyasa üzerinde hem de mining yapılmış ve yapan kişinin hangi koşullarda yaptığını bilemiyoruz. GPU-Z ile kararlı çalışıyor mu bakmak lazım. Fiyatı güzel olsaydı alınabilirdi ama zaten RX 6600 XT'ye 6000-6200TL'den fazla verilmez benim gözümde.

Evet kartta problem gözükmüyor ancak hem fiyatı piyasa üzerinde hem de mining yapılmış ve yapan kişinin hangi koşullarda yaptığını bilemiyoruz. GPU-Z ile kararlı çalışıyor mu bakmak lazım. Fiyatı güzel olsaydı alınabilirdi ama zaten RX 6600 XT'ye 6000-6200TL'den fazla verilmez benim gözümde.
evet arkadaş sahibinden üzerinden bakıyorsa orda piyasa patlamış facebook gruplarında referanslı üyeler tarafından daha uygun fiyatta yakalar alabilir facebooktada miningli kartlar çok satılıyor değerleri düzgün seviyede ordada çoğu ilanda

Evet arkadaş sahibinden üzerinden bakıyorsa orada piyasa patlamış Facebook gruplarında referanslı üyeler tarafından daha uygun fiyatta yakalar alabilir facebooktada miningli kartlar çok satılıyor değerleri düzgün seviyede orada da çoğu ilanda.

Katılıyorum. 3000TL'ye RX 5600XT almıştım grup yöneticisinden muhtemelen miningli sormamıştım uygun fiyatlı olduğundan yapılmış varsaydım ama sıcaklıkları gayet tatmin edici düzeyde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı