Mining yapılmış RX6600 alınır mı?

Ben miningli kart aldım sorunsuz kullanıyorum burada önemli olan, marka, model ve içinin açılıp açılmaması olacaktır.
Eğer uzun süre mining yapılmış kart ise içinin açılmış olması daha iyi olabilir diye biliyorum ben. Genellikle bakımı yapılmış oluyor o kartların.

Model XFX hocam. İyi kart diye biliyorum.
Model olarak güzel çok ısınan bir kart değil ama içi açılıp termal pedleri değişmiş ise es geçin, arka kısımdaki vidalardaki etiketler duruyor ise sorun yoktur.

Eğer uzun süre mining yapılmış kart ise içinin açılmış olması daha iyi olabilir diye biliyorum ben. Genellikle bakımı yapılmış oluyor o kartların.
Zaten yazmışım açılmamış ise alınır. Benim şuanki sistemde kullandığım dönemde mining patlak vermişti ve aşırı ucuza almıştım o döneme göre ve bildiğin kartım sıfır gibi çıktı ve tertemizdi.

Zaten yazmışım açılmamış ise alınır. Benim şuanki sistemde kullandığım dönemde mining patlak vermişti ve aşırı ucuza almıştım o döneme göre ve bildiğin kartım sıfır gibi çıktı ve tertemizdi.
Hocam bende diyorum ki durumdan duruma göre açılmış olması daha iyi olabilir.

Hocam bende diyorum ki durumdan duruma göre açılmış olması daha iyi olabilir.
Açılmış olanlara bulaşmayın, zaten açılıyor ise pedler öldüğü için açılıyor. Örneğin piyasada bir ton Zotac var ve hepsi termal ped değişimine uğramış. Pedler gittimi eski sağlığına görmüyor kolay kolay.

Model olarak güzel çok ısınan bir kart değil ama içi açılıp termal pedleri değişmiş ise es geçin, arka kısımdaki vidalardaki etiketler duruyor ise sorun yoktur.
Sanırım değişmemiş öyle bir şey yazmamışlar.

Açılmış olanlara bulaşmayın, zaten açılıyor ise pedler öldüğü için açılıyor. Örneğin piyasada bir ton Zotac var ve hepsi termal ped değişimine uğramış. Pedler gittimi eski sağlığına görmüyor kolay kolay.

Müsait zamanda gidip kontrol etmeyi düşünüyorum kartı. Açılmışsa almayacağım o zaman. İşi şansa bırakmayalım o kadar para veriyoruz :D

O zaman umarım RX560'ın üzerine kabul ederler çok iyi olur sistemim için :D

Aslında nakit, kredi kartı vb. ile de alınıp üzerine RX 560 rahatça da satılabilir. Ben kendi kartımı alırken öyle yapmıştım. Baktım sıfır 6600 XT 5000 TL ama ikinci elde 5500 XT 8 GB'lara 4500 TL veriyorlar. Varı yoğu basıp 6600 XT alıp 5500 XT'yi 4300 TL'den ilana koydum ertesi gün uçarak geldiler almaya.

Burada kartları geçirdikleri mining dönemleri ve popülaritelerine göre ayırmak lazım. Mesela RX 470/480/570/580 8 GB modelleri 2 dönem geçirdiler ve 6-7 yaşındalar, keza 1070/1080/1080 Ti da öyle. Bunlar en riskli grup. Mining yapmasa bile bu yaştaki kartlar yıpranmıştır.

Kalan kartlar ya 1 mining dönemi geçirdiler ya da hiç riglere sokulmadılar. Bakımlı ya da garantili oldukları sürece korkmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı