Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Herkese merhabalar, küçük kardeşim oyun için benden habersiz crack hile indirmiş. Virüs ya da mining olmasından çok korkuyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?
Herkese merhabalar, küçük kardeşim oyun için benden habersiz crack hile indirmiş. Virüs ya da mining olmasından çok korkuyorum. Bunu nasıl kontrol edebilirim?
Çözüm DarkiNS 9 Nisan 2021 Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüs varsa temizlenecetir.
KS KS Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #11 DarkiNS dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüs varsa temizlenecetir. Genişletmek için tıkla... 8 tane tehlikeli dosya çıktı karantinaya aldım. Artı 1 Eksi
DarkiNS dedi: Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüs varsa temizlenecetir. Genişletmek için tıkla... 8 tane tehlikeli dosya çıktı karantinaya aldım.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 Kyzler dedi: 8 tane tehlikeli dosya çıktı karantinaya aldım. Genişletmek için tıkla... Silin hocam. Sonra birde hızlı tarama yapın birşey çıkmassa temizdir. Artı 0 Eksi
Kyzler dedi: 8 tane tehlikeli dosya çıktı karantinaya aldım. Genişletmek için tıkla... Silin hocam. Sonra birde hızlı tarama yapın birşey çıkmassa temizdir.
KS KS Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #13 DarkiNS dedi: Silin hocam. Sonra birde hızlı tarama yapın birşey çıkmassa temizdir. Genişletmek için tıkla... Silmeyi unutmuştum teşekkürler. Artı 0 Eksi
DarkiNS dedi: Silin hocam. Sonra birde hızlı tarama yapın birşey çıkmassa temizdir. Genişletmek için tıkla... Silmeyi unutmuştum teşekkürler.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #14 Kyzler dedi: Silmeyi unutmuştum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam son kez bir hızlı tarama da yapın sonra tamam. Artı 0 Eksi
Kyzler dedi: Silmeyi unutmuştum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam son kez bir hızlı tarama da yapın sonra tamam.