Miningcilere kin kusma sebebiniz nedir?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Neredeyse her konuda görüyorum, çoğu kişi saydırıyor miningcilerin Allah belasını versin bunlar yüzünden ekran kartı alamıyoruz bilmem ne bilmem ne saydırıyorlar da saydırıyorlar.

Onlar da sizin, bizim gibi ekran kartı alıyorlar. Bu kadar kin kusmanızın sebebi nedir? Size ne kadar ekran kartı lazımsa onlara da lazım ki alıyorlar. Miningciler size niye alıyorsunuz bizim kartımızı diyorlar mı? Ekran kartı sadece günlük kullanıcı veya oyuncular için mi üretiliyor?

Bencillik bu kadarı.

Ben hakarette bulunmadım lakin aynı düşünceleri tasiyorum.
Kesinlikle suyunu çıkardılar.

Eger kullanıcı bu insanlar yüzünden 1 tane bile kart alamıyorsa saldırmakta haklılar.

Bu konuda birisi bencil ise bu miningcilerdir.

1. Stok canavarı olmaları. (Şu anda stok bekleyin muhabbetinin temel nedenleridir kendileri)
2. Stok gelse bile kendileri sağ olsunlar 1500TL olması gerek. Kartın neredeyse 2 katı fiyatına kadar çıkması. Bu biraz da satıcılarımızın aç gözlülüğü.
3. İkinci el piyasasında sahtekarlık yapmaları. İyileri de var elbette. Bir parçayı mining yapılmadı yeğenim deyip satmaya çalışmaları.

Günah keçisi arıyorlar kendilerince. Bunlardan önce sanki stoklar vardı da rahat rahat alıyorlardı. Ryzen 5000 serisi çıktığından beri adam akıllı stok yok. NVIDIA 3000 serisinin stokları kartlar satışa çıkmadan bitmişti.

Kesinlikle haklısınız hocam. Bu kadar kin kusmalık bir durum olmaması lazım.

3) İkinci el piyasasında sahtekarlık yapmaları (İyileri de var elbette.) bir parçayı mining yapılmadı yeğenim deyip satmaya çalışmaları.
Bu satan kişinin şerefsizliği, konuyla alakası yok.

1660S 1 ayda 2500 TL arttı.

En azından 1650 Super-5500XT-1660-1660 SUPER-1660 Ti stokları vardi.
3000 serisi ile kısıtlama yapmayın.

Stokların olmama sebebi Nvidia veya AMD ile alakalı bir durum. Adamlar Covid'den dolayı üretimi durdurdular. Talep çok, kart yok. Bu durumda suçlu neden miningciler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…