S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #21 Sxatil dedi: 1.5 aya ETH 2.0 çıkıyormuş kanka çok geç kalmışım. 1.5 aya mining bitiyor üzdü. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye?
Sxatil dedi: 1.5 aya ETH 2.0 çıkıyormuş kanka çok geç kalmışım. 1.5 aya mining bitiyor üzdü. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye?
S Sxatil Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 34 24 Nisan 2022 #22 SatisFactionn dedi: Hocam nereden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye? Genişletmek için tıkla... Kanka ETH kurucusu dedi Haziran'da çıkıyor diye ve ekran kartı almayın diye o yüzden dedim
SatisFactionn dedi: Hocam nereden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye? Genişletmek için tıkla... Kanka ETH kurucusu dedi Haziran'da çıkıyor diye ve ekran kartı almayın diye o yüzden dedim
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 52 24 Nisan 2022 #23 SatisFactionn dedi: Hocam nereden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye? Genişletmek için tıkla... Hocam internette öyle haberler dolaşıyordu onalrı gördüyse normal. Ancak belirttiğim gibi ertelenecektir büyük ihtimalle.
SatisFactionn dedi: Hocam nereden biliyor ve kesin konuşabiliyorsunuz bu şekilde mining kesinlikle 1.5 ay sonra bitiyor diye? Genişletmek için tıkla... Hocam internette öyle haberler dolaşıyordu onalrı gördüyse normal. Ancak belirttiğim gibi ertelenecektir büyük ihtimalle.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #24 Sxatil dedi: Kanka ETH kurucusu dedi Haziran'da çıkıyor diye ve ekran kartı almayın diye o yüzden dedim Genişletmek için tıkla... Kaynak atar mısınız?
Sxatil dedi: Kanka ETH kurucusu dedi Haziran'da çıkıyor diye ve ekran kartı almayın diye o yüzden dedim Genişletmek için tıkla... Kaynak atar mısınız?
S Sxatil Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 34 24 Nisan 2022 #25 st_140523 dedi: Hocam internette öyle haberler dolaşıyordu onalrı gördüyse normal hocam. Ancak belirttiğim gibi ertelenecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden
st_140523 dedi: Hocam internette öyle haberler dolaşıyordu onalrı gördüyse normal hocam. Ancak belirttiğim gibi ertelenecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 52 24 Nisan 2022 #26 Sxatil dedi: Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden Genişletmek için tıkla... Hocam Ekim'den beri mining yapıyorum . Artık girdik bir işe hayırlısı.
Sxatil dedi: Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden Genişletmek için tıkla... Hocam Ekim'den beri mining yapıyorum . Artık girdik bir işe hayırlısı.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #27 Sxatil dedi: Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden Genişletmek için tıkla... Desenize o zaman devlet Türkiye'deki bütün miningcilerden yüklü para kaldıracak.
Sxatil dedi: Kanka o attığım dora videosunu izle insanın içine kurt düşüyor 40 dk önce izledim vazgeçtim birkaç arkadaşın başına gelmiş bir de öyle o yüzden Genişletmek için tıkla... Desenize o zaman devlet Türkiye'deki bütün miningcilerden yüklü para kaldıracak.
S Sxatil Zeptopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 34 24 Nisan 2022 #28 SatisFactionn dedi: Kaynak atar mısınız? Genişletmek için tıkla... dostum hatırlamıyorum malesefya
Sec61 Megapat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 238 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 24 Nisan 2022 #29 ETH madenciliği son durum @Sxatil
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 24 Nisan 2022 #30 Sxatil dedi: dostum hatırlamıyorum malesefya Genişletmek için tıkla... Düzgünce kaynak belirtemiyorsunuz bari yanlış bilgilendirme yapmayın.
Sxatil dedi: dostum hatırlamıyorum malesefya Genişletmek için tıkla... Düzgünce kaynak belirtemiyorsunuz bari yanlış bilgilendirme yapmayın.