Miningli 1060 alınır mı?

Hocam ben kimsenin fanı değilim ama düzgün kullanan çok kişi de var RX 580'i. Biz önermiyoruz almanızı ama son karar sizin. Rica ederim.

Hocam bu arada ASRock A320M HDV r4.0 ile uyumlu olur mu 1060?

Benim arkadaş 2 hafta önce 2000 liraya anlaşıp 1660 kapmıştı eğer acil değilse 2. el kovalamaya çalışın bulursunuz. Önerim 1660S bakmayın çünkü overpriced. 5000 liraya falan 2. elini satıyorlar

64 Bit falan kalmadı ki, düpedüz dolandırıcılık bu.

Hocam acelem var az önce sattım ekran kartımı elim ayağım titriyor stresten kusmak üzereyim ASRock A320M HDV r4.0 anakart 1060 ile sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Kartın performansını bitle mi ölçüyorsun?

Her kafadan ayrı ses çıkmış. Şunu söyleyeyim mining yapılıp yapılmaması önemli değil isterse 4 yıl mining yapılmış olsun kart sorunsuz ise alınabilir. 1060 6 GB modeli ise ve sorunu yoksa 1500'e alınabilir.

Kartın performansını bitle mi ölçüyorsun?

Eski kartlarda bellek önemliydi şu an güncel oyunlarda bit önemli. Tabii bakılması gereken bir ton özellik var ancak şu an güncel oyun oynamak isteyen birinin bit değerine bakması gerektiğini düşünüyorum.

Tamam teşekkürler.

Alırken FurMark testi isteyip atarsanız güzel olur.

Bit değeri önemli değil.

Önemli fakat eskisi kadar belirleyici bir unsur değil. Öyle olsaydı 512 Bit olan HD 2900 XT en güçlü kart olurdu. Ya da FURY serisi, 4096 Bit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…