Miningli 1060 alınır mı?

Hemen alıyim çıksın aradan diye düşünmeyin bence. Biraz daha araştırma yapın o fiyat civarında Param Güvende'li RX580 8 GB bulabileceğinize inanıyorum. Ya da en kötü bütçeyi 100-200 daha arttırıp 6 GB modelini alın.

8 GB modeli yok hocam varsa da aşırı pahalı. 6 GB modeline bir bakayım ben.

Hemen alıyim çıksın aradan diye düşünmeyin bence. Biraz daha araştırma yapın o fiyat civarında Param Güvende'li RX580 8 GB bulabileceğinize inanıyorum. Ya da en kötü bütçeyi 100-200 daha arttırıp 6 GB modelini alın.

Hocam çok baktım o fiyat bandında Param Güvende'li temiz 1060 yok. Bir tane var 1800 liraya orada da açıklamada Param Güvende kabul etmediğini söylüyor.

8 GB modeli yok hocam varsa da aşırı pahalı. 6 GB modeline bir bakayım ben.

Hocam çok baktım o fiyat bandında Param Güvende'li temiz 1060 yok. Bir tane var 1800 liraya orada da açıklamada Param Güvende kabul etmediğini söylüyor.

Param Güvende'li olanların da bir güvencesi yok iddia ediyorlar sadece işe yaradığını Param Güvende kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok. Zaten sarı site baştan aşağı bir saçmalık 12000 liraya G29 satanı gördüm 0'ından pahalı.

Sağlam al en iyisi heyecanlanmamak elde değil 2 yıl miningli ekran kartının FurMark testini ilk defa göreceğim 😂😂

Hocam sorun FurMark'ta değil kartın ömründe zaten adam Param Güvende ile yolluyor 65 derece dediyse 65 derecedir 2-3 kere tembihledim 70'i geçerse geri yollarım diye tamam dedi garantisi benim dedi.

Hocam sorun FurMark'ta değil kartın ömründe zaten adam Param Güvende ile yolluyor 65 derece dediyse 65 derecedir 2-3 kere tembihledim 70'i geçerse geri yollarım diye tamam dedi garantisi benim dedi.
Hocam satıcı kabul etmediği sürece geri yollayamıyorsunuz diye biliyorum.

Hocam ayrıca PSU bilinmeyen bir marka ve 400W. Kaldırmayabilir. Kaldırsa bile değiştirmenizi öneririm. Bilindik bir şey değil. Diğer parçalara zarar verebilir.

Hocam satıcı kabul etmediği sürece geri yollayamıyorsunuz diye biliyorum.

Hocam ayrıca PSU bilinmeyen bir marka ve 400W. Kaldırmayabilir. Kaldırsa bile değiştirmenizi öneririm. Bilindik bir şey değil. Diğer parçalara zarar verebilir.

Hocam ben bilgisayarımı hazır toplama aldım güvenli marka olmasa koymazlardı herhalde. (Teknobiyotik a2.5)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı