Miningli ekran kartı alınır mı?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir sistem toplamak istiyorum, oyun ağırlıklı olacak. Her neyse bu sistemde ekran kartı olarak RX 6700 XT 12 GB modelini seçtim ancak bu kart miningli 3 fanlı modeli. Adam 2 gün test için zaman veriyor bana, yani parayı vereceğim, kartı 2 gün boyunca test edeceğim, eğer sorun cıkarsa iade kabul ediyor. Sizce alınır mı? Miningli ekran kartları çok mu kötü oluyor? Serin ortamda çalıştığı söyleniyor. İngiltere'den alınmıs, fotolarını gordum ve yepyeni gerçekten. Hani bazı mining ekran kartlarında yağ falan olur arkada ancak bu yepyeni duruyor. Sizce almali miyim? Mining cok mu performans dusurur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansı düşmüş olmasa bile mining yapılmamış bir karta göre ömrü en az yarı yarıya azalmıştır. Bunu göz önünde bulundurduktan sonra tercih yine size kalıyor. Daha önce tamir görmüş mü diye bir baktırmanızda fayda var.

En az diyorum çünkü mantıklı düşünecek olursak; günde 5 saat oyun oynayan birisinin kartına karşı günde 24 saat full güçte çalışmış bir ekran kartını örnek alacak olalım. 24 ile 5'i karşılaştırınca ve işin içine matematik de girerse yarı yarıyayı az bile söylemiş oluyorum bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben minig çıkması RTX 3070 aldım, 1 seneden fazla oldu ve bir sorun yaşamadım. Aslında sorun yaşadım ama o da ekran kartı değil de oyun kaynaklı çıktı. Ama benim aldığım satıcı sadece 1 ay kadar miningde kaldı diyor, tam mining döneminin bitmek üzere olduğu zamanlarda alınmış kart.

Sizin alacağınız tecrübe nasıl olur bilemem, sorunsuz da olabilir çok sorunlu da olabilir. Teknoloji şans işi. Zaten AMD olduğunan sorun çıkarmaya müsait, bir de mining çıkması ben olsam almazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı