Miningli ekran kartı alınır mı?

Bütçe
1900
Afox markasını şahsen duymadım. Yorumlarına baktım beğenenler var, beğenmeyenler de var. Eğer ki gidip test edip alma imkanın varsa bence alabilirsin tabii ki test ederken problem çıkmazsa. Lakin üstte @Elegant Lotus da belirtti miningli kartı cidden kontrol edip temiz ise alman da opsiyon olarak kalabilir ama dikkatli olmanı öneriyorum.
rx 570 msi almayı düşünmeye başladım şimdi o nasıl olur

Afox markasını şahsen duymadım. Yorumlarına baktım beğenenler var, beğenmeyenler de var. Eğer ki gidip test edip alma imkanın varsa bence alabilirsin tabii ki test ederken problem çıkmazsa. Lakin üstte @Elegant Lotus da belirtti miningli kartı cidden kontrol edip temiz ise alman da opsiyon olarak kalabilir ama dikkatli olmanı öneriyorum.
rx 570 msi daha başarılı olur mu hocam fps değil gerek ısısı gerek sağlamlığı vs.

Şu an mining çıkması RTX 2060 Super kullanıyorum. Aldığım kart ile 1 sene boyunca mining yapılmış. Bundan dolayı fanları yüzde 40'ı geçtikten sonra fazla ses yapıyor. Temizlerken dolanmış saç görünce fanları yerinden çıkartıp tek tek temizlemiştim. 15-20 adet uzun saç dolanmıştı fanlara. Aldığım kişi uzun saçlıydı mining yaparken saçları hep fanlara dolanmış. Fırsat bulabilirsem sıfır fan ve termal pad alıp değiştireceğim.

Alacaksanız FurMark'ta 10-15 dakika stress testine sokun ben öyle yapmıştım. Max 78 dereceyi görmüştüm. Onun dışında Memory testleri oluyor onlara da soksanız iyi olur. Benim aldığım kartın 1 sene daha garantisi vardı ondan alırken çekinmedim.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. RX580 ekran kartlarına bakıyorum ama ne yazikki bütçem 1900 TL. Bu bütçeye genellikle 3-4-5-6-7 ay mining yapılmış kartlar buluyorum. FurMark testlerinde de 70-75 derece bandındalar. Sizce alınır mı?
Hayır. Şimdi Allah korusun hıyar gelme ihtimali de var. Mining, ekran kartını yorar.

Athlon 3000g işlemcim 16 gb ramim ddr4 250w psu var tam performans için her şeyi yükseltmem gerektiğini biliyorum ama hani ufak oyunlar oynuyorum valo pubg mobile gta 5 vs. İşlemcim yeter mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı