Mining'li Ekran Kartını Garantiye Yollamak

Shorlix

Decapat
Dostlar diyelim ki ben sahibinden'den GET ile ekran kartı aldım, 5 gün içinde denedim kartın hiçbir sorunu yok. 5-6 ay kullandım sonradan fanlarından biri arızalandı veya başka bir sorun oluştu ve garantiye yolladım. 2020 yılına kadar da garantisi mevcut. Sizce kartı tamir ederler mi yoksa kartın Mining'de kullanıldığını anlayıp itiraz ederler mi? Ona göre kart alacağım da sonuçta kartın üstünde mining yapıldığı yazmıyor. Ben oyun oynarken de kartı çok zorlamış olabilirim. Mining'de kullanılmış kartı garantiye yollayan var mı aramızda?

Mining garantiyi geçersiz kılar.

Pek katılmıyorum açıkçası. Ha mining, ha 7/24 oyun. Evet, kartlar 7/24 yük altında çalışmak için tasarlanmıyor ama sonuçta kullanırken garanti süresi içinde bozuluyorsa garanti dahilinde tamir edilmeli, bence.

Anlaşılacağını sanmıyorum. Anlaşılabilse hala ortada miningli kart nasıl anlaşılır soruları dolaşmaz. Üstelik garantiye gönderip şansını denemek sana bir şey kaybettirmez. Bende garanti kapsamı içinde değerlendirilecek.

@Recep Baltaş

Mantık olarak ben de aynı fikirdeyim.
Ancak servislerin mining yapıldığının bilgisini veren tüketicileri garanti dışı bıraktıkları söyleniyor.
Bunu mining yapan bir tanıdığımda söyledi. Kendisinin bir ekran kartı garanti dışı bırakılmış dediğine göre. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapılmış kartın garantide anlaşılacağını sanmıyorum üzerinde yazmıyor ya mining yapılmış diye garantide hiçbir sorun çıkarmayacaktır. Yanlışım varsa düzeltin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı