MiniTool ile yanlışlıkla macOS'u silmek

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Komut (⌘)-R: Yerleşik macOS Kurtarma sisteminden başlatır. Bunun yerine internet üzerinden macOS Kurtarma'dan başlatmak için Option-Komut-R veya Shift-Option-Komut-R tuşlarını kullanabilirsiniz. Bilgisayar başlatılırken kullandığınız tuş birleşimine bağlı olarak macOS Kurtarma farklı macOS sürümlerini yükler. Mac'inizde firmware parolası kullanılıyorsa parolayı girmeniz istenir.

• komut (⌘)-R: yerleşik macOS Kurtarma sisteminden başlatır. Bunun yerine internet üzerinden macOS Kurtarma'dan başlatmak için option-komut-r veya Shift-option-komut-r tuşlarını kullanabilirsiniz. Bilgisayar başlatılırken kullandığınız tuş birleşimine bağlı olarak macOS Kurtarma farklı macOS sürümlerini yükler. Mac'inizde firmware parolası kullanılıyorsa parolayı girmeniz istenir.

Abi her şey tamam kurtarma sayfasına gidiyor ama disk gözükmüyor. Fakat ayrı disk yeri açık ef diye, sadece Windows giriyorum. Nasıl yapabilirim farklı sürücü mü açmam lazım?
  • Komut (⌘)-R: Yerleşik macOS Kurtarma sisteminden başlatır. Bunun yerine internet üzerinden macOS Kurtarma'dan başlatmak için Option-Komut-R veya Shift-Option-Komut-R tuşlarını kullanabilirsiniz. Bilgisayar başlatılırken kullandığınız tuş birleşimine bağlı olarak macOS Kurtarma farklı macOS sürümlerini yükler. Mac'inizde firmware parolası kullanılıyorsa parolayı girmeniz istenir.

Abi çok sağ ol sonunda ayarladım tüm diski. Bootcamp atmısım diski temizledim şimdi kuruluyor eyvallah.
@tristessehivernale hocam böyle oldu bekliyim mi High siearra sevmedim böyle elle miyim mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2021-06-01 11.50.48.png
    Ekran Resmi 2021-06-01 11.50.48.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı