Minning ve VRAM sıcaklığı (Memory deg)

SLOKAR

Centipat
Daha fazla  
Mining yaparken Memory Sıcaklığı çok yüksek çıkıyor Memory olarak bahsettiğimiz VRAM midir? Bu kadar yüksek olması normal midir? (sabit 86-90 derece arası çıkıyor.)

Dosya Ekleri

• 1613236199525.png
    1613236199525.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 326
Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yaparken Memory Sıcaklığı çok yüksek çıkıyor Memory olarak bahsettiğimiz VRAM midir? Bu kadar yüksek olması normal midir? (sabit 86-90 derece arası çıkıyor.)
Isınmasının sebebi, mining yaparken kartın o kısmının kullanılması. Fakat bu kadar yüksek olması tabii ki normal değil. Fan hızını arttırmayı deneyin. Eğer hiçbir şekilde çözemiyorsanız mining yapmayın. Karta zarar verirsiniz bu sıcaklıkta. Kartınızın modeli nedir?

Gigabyte 5600XT
Fan hızını arttırmalı mıyım? Konuya kullandığım radeon ayarlarını da yükleyeceğim birazdan

Gigabyte 5600XT
Fan hızını arttırmalı mıyım? Konuya kullandığım radeon ayarlarını da yükleyeceğim birazdan
%30 fan hızında mining yapmak bana göre hiç sağlıklı değil. Eğer bilgisayar uyuduğunuz odanın içindeyse, gün içinde %100 ve uyurken %70 seviyelerine çekseniz çok daha iyi olur. Ben bu şekilde kullanıyorum en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı