A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #11 Dorzi dedi: Zorin OS bu sisteme göre birazcık ağır değil mi? (yanlış anlama merakımdan soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Zorin OS Lite sürümünü deneyin. Önerebileceğim bir Linux dağıtımı Q4OS arayüzü aynı Windows XP gibi. antiX linuxada bakabilirsin.
Dorzi dedi: Zorin OS bu sisteme göre birazcık ağır değil mi? (yanlış anlama merakımdan soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Zorin OS Lite sürümünü deneyin. Önerebileceğim bir Linux dağıtımı Q4OS arayüzü aynı Windows XP gibi. antiX linuxada bakabilirsin.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #12 xmatugfg dedi: Denemek istiyorsanız deneyin arayüz konusunda Windows'a benziyor. Lite versiyonu biraz daha hafif ama kurulum biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Diğelim Zorin OS Lite kaldırdılar ben ne yapacağım ama zorin os e geçmek isterim
xmatugfg dedi: Denemek istiyorsanız deneyin arayüz konusunda Windows'a benziyor. Lite versiyonu biraz daha hafif ama kurulum biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... Diğelim Zorin OS Lite kaldırdılar ben ne yapacağım ama zorin os e geçmek isterim
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.846 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Kasım 2024 #13 Krosez dedi: Diğelim Zorin OS Lite kaldırdılar ben ne yapacağım ama Zorin OS'e geçmek isterim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür. Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız Şansınızı deneyin.
Krosez dedi: Diğelim Zorin OS Lite kaldırdılar ben ne yapacağım ama Zorin OS'e geçmek isterim. Genişletmek için tıkla... Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür. Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız Şansınızı deneyin.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #14 Ahmet12421 dedi: Zorin OS Lite sürümünü deneyin. Önerebileceğim bir Linux dağıtımı Q4OS arayüzü aynı Windows XP gibi. antiX linuxada bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an. xmatugfg dedi: Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürü müdür? Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
Ahmet12421 dedi: Zorin OS Lite sürümünü deneyin. Önerebileceğim bir Linux dağıtımı Q4OS arayüzü aynı Windows XP gibi. antiX linuxada bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an. xmatugfg dedi: Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürü müdür? Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #15 xmatugfg dedi: Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür. Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız Şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben indirirken görmedim. Daha bu hafta indirdim lite yoktu. Ama Wayback Machine ile eskiye gidip indirilebilir bence.
xmatugfg dedi: Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür. Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır. Bence kaldırmazlar Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz. İstiyorsanız Şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ben indirirken görmedim. Daha bu hafta indirdim lite yoktu. Ama Wayback Machine ile eskiye gidip indirilebilir bence.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.846 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 10 Kasım 2024 #16 Dorzi dedi: Ben indirirken görmedim. Daha bu hafta indirdim lite yoktu. Ama Wayback Machine ile eskiye gidip indirilebilir bence. Genişletmek için tıkla... Getting Zorin OS Lite Biraz altta indirme linki bulunuyor.
Dorzi dedi: Ben indirirken görmedim. Daha bu hafta indirdim lite yoktu. Ama Wayback Machine ile eskiye gidip indirilebilir bence. Genişletmek için tıkla... Getting Zorin OS Lite Biraz altta indirme linki bulunuyor.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Çözümler 37 10 Kasım 2024 #17 Ubuntu Budgie bakmanızı öneririm. Canlı ortamda başaltıp test ederek devam edin.
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #18 Ubuntu önerebilirim.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #19 Krosez dedi: Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an. Genişletmek için tıkla... Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor. Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum.
Krosez dedi: Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an. Genişletmek için tıkla... Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor. Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #20 Ahmet12421 dedi: Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor. Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı nasıl hallediyorsunuz güncelleştirme falan sıkıntı olmuyor mu?
Ahmet12421 dedi: Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor. Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı nasıl hallediyorsunuz güncelleştirme falan sıkıntı olmuyor mu?