Mint hariç Linux dağıtımı tavsiyesi

Diğelim Zorin OS Lite kaldırdılar ben ne yapacağım :D ama Zorin OS'e geçmek isterim.

Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür.

Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır.

Bence kaldırmazlar 🙂

Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz.

İstiyorsanız Şansınızı deneyin.

Zorin OS Lite sürümünü deneyin.

Önerebileceğim bir Linux dağıtımı Q4OS arayüzü aynı Windows XP gibi.
antiX linuxada bakabilirsin.

Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an.

Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürü müdür?

Çoğu kullanıcının eski bilgisayarını hayata döndürmesi ve Windows gibi bir deneyim yaşayabilmesi için yapılmıştır.

Bence kaldırmazlar 🙂

Silindi diyelim farklı hafif Linux üzerine aynı görünümü yapabilirsiniz veya Xubuntu tarzı dağıtım üzerinde aynı görüntüyü kullanabilirsiniz.

İstiyorsanız şansınızı deneyin.

Anladım sağ olun.

Zorin OS Lite, özellikle eski veya donanım kaynakları sınırlı olan bilgisayarlar için geliştirilmiş bir işletim sistemi sürümüdür.

Bence kaldırmazlar 🙂

İstiyorsanız Şansınızı deneyin.
Ben indirirken görmedim. Daha bu hafta indirdim lite yoktu. Ama Wayback Machine ile eskiye gidip indirilebilir bence.

Hocam siz Windows XP mi kullanıyorsunuz şu an.

Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor.

Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum.

Evet ama zorunda olduğum için yoksa bende direk Linux'e geçerdim. Malum eski GeForce kartların sürücüsünü Linux yükleyemiyor.

Ek olarak Windows XP oyun desteği Linux'e göre daha fazla ben bu PC'den nascar 2003 racing season Age of Empires 3 falan da oynuyorum.

Tarayıcıyı nasıl hallediyorsunuz güncelleştirme falan sıkıntı olmuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı