Mint için Bspwm kurulumu

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yok hocam öyle değil zaten.

Eki Görüntüle 1360188

Açtığınız pencereler sürekli böyle düzen halinde oluyor. Dilerseniz bağımsız yerini değiştirebiliyorsunuz. Benim kullandığım bspwm'de 10 tane workspace var. Bunlarda ferah ferah işinizi görebilirsiniz.
Denemek isterim. GNOME mi kullanıyorsunuz?

Üst taraftaki isimden kurtulmak istiyorsanız:
Config içinde modules-right diye bir kısım var. Onun biraz aşağısında modules-left var.

Eki Görüntüle 1360403

Modules-left kısmından xwindow'u kaldırıp Polybar'ı tekrar başlatın.
Bir dakika hocam. Config'i hepten batırdım. Github'dan yeniden configi çekip kopyalayacağım.

Bir dakika hocam. Config'i hepten batırdım. GitHub'dan yeniden Config'i çekip kopyalayacağım.

Tamamdır hocam. Bu işlemden sonra polybar ile ilgili başka bir şeyiniz olmazsa tema ayarlamayı gösterip bitiririz.

Üst taraftaki isimden kurtulmak istiyorsanız:
Config içinde modules-right diye bir kısım var. Onun biraz aşağısında modules-left var.

Eki Görüntüle 1360403

Modules-left kısmından xwindow'u kaldırıp Polybar'ı tekrar başlatın.
Son olarak çoklu pencere tuşlarını birbirine yakınlaştırmamız mümkün müdür? Bu arada configi düzelttim ve uygulama yazısını da kaldırdım.

Son olarak çoklu pencere tuşlarını birbirine yakınlaştırmamız mümkün müdür? Bu arada configi düzelttim ve uygulama yazısını da kaldırdım.
O yukarıda bahsettiğim yöntem birbirine yaklaştırmak içindi. Boyutunun küçülmesini istemiyorsanız label-*-font olan değeri ellemeyeceksiniz. O mesaja gidin ve dediğim ayarı yapın.
Sadece font olan değere dokunmayın.

O yukarıda bahsettiğim yöntem birbirine yaklaştırmak içindi. Boyutunun küçülmesini istemiyorsanız label-*-font olan değeri ellemeyeceksiniz. O mesaja gidin ve dediğim ayarı yapın.
Sadece font olan değere dokunmayın.
İstediğim gibi oldu. Yukarıdaki butonların(sağ kısımdaki) çoğu işlevsiz, bunlara işlev verebilir miyiz?

İstediğim gibi oldu. Yukarıdaki butonların çoğu işlevsiz, bunlara işlev verebilir miyiz?

Hangi butonlar? Şu an nasıl gözüküyor?
Mesela ses simgesinde iken farenin orta tuşunu aşağı yukarı yaparsanız ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Hangi butonlar? Şu an nasıl gözüküyor?
Mesela ses simgesinde iken farenin orta tuşunu aşağı yukarı yaparsanız ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü - 2022-04-15 00-46-23.png

Laptopun dokunmatik yüzeyini kullanıyorum.

Hocam başka modüller isterseniz internetten bulmanız gerekecek. Deneye deneye.

Size bi' picom indirelim üst taraf transparent olsun.

Hocam başka modüller isterseniz internetten bulmanız gerekecek. Deneye deneye.

Size bi' picom indirelim üst taraf transparent olsun.

Tema kısmına mı geçtik? Ben üst kısımdan memnunum.

Tema kısmına mı geçtik? Ben üst kısımdan memnunum.
Memnunsanız sorun yok. Şimdi tema kısmına geçelim.

lxappearance ve lxsession indiriyoruz:

lxappearance tema değiştirmek için kullanacağız. lxsession bazı root yetkileri ile başlatılması gereken uygulamalar için şifre isteyen bir arayüz oluşturuyor. Kullanınca anlayacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı