Mirillis Action Dikdörtgen Kutucuk Nasıl Kapatılır?

Liquido™

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu foruma kaydolalı 15-20 dakika oldu. Ben bilgisayardan çok anlamam. Oyun çekmek için Action'ın iyi bir program olduğunu söylediler. Ben de videolarını falan izledim Youtube'da. En son sürüm (sanırım) 1.19.2.0 sürümünü yükleyip, crackledim. Fakat şöyle bir şey farkettim. Ben açtığım an sağ üstte bir kutucuk çıkıyor. (sanırım siz FPS falan diyorsunuz) ve video çektiğimde tekrar sağ üstte videonun kaç dakika olduğu falan yazan ona benzer bir dikdörtgen kutucuk da çıkıyor. Ama ben videoları izlediğimde diğer çekenlerde böyle bir kutucuk falan yoktu. Ben 1.19.2.0 yerine diğer sürümleride denedim fakat yine böyle bir kutucuk çıktı, bunun sebebi nedir? Neden ben de varda diğerlerinde yok? Ve bu kutucuğu kapatmak var mı? Ben orda olmasını istemiyorum. Bilen biri varsa söyleyebilir mi? Bir de konu yeri yanlış olabilir, dediğim gibi yeniyim kusura bakmayın.

Programı açtığımda;

lCwP1Na.jpg

Video çekmeye başladığımda;

7Ap8MhZ.jpg

Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin videolarında bu kutucuk çıkıyor mu? Fraps gibi programlarda da böyle FPS göstergeleri oluyor. O programlar kutucuğu monitöre koyuyor, videoya değil.

O zaman uygulama ayarlarında bir şey olmalı, yada kullandığın sürümle alakalı bir durum. Uygulamayı kullananlara sorabilirsin.

Tamam teşekkürler, peki başka bilen biri varmı yardım edebilecek?

Tamam karıştırarak buldum ayarlarda sıkıntı varmış düzelttim oldu konuyu kapatabilirsiniz, Bekir Öztürk çok teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı