karagul00 Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 128 19 Ocak 2025 #1 Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... biraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin.
karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... biraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.947 Makaleler 2 Çözümler 9 19 Ocak 2025 #3 poyriho dedi: biraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... görüntü kablosunu ekran kartına takma hem açık olduğunu görür hemde ekranın siyah olduğunu görünce inanır
poyriho dedi: biraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... görüntü kablosunu ekran kartına takma hem açık olduğunu görür hemde ekranın siyah olduğunu görünce inanır
troool Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 199 19 Ocak 2025 #4 Monitörün hdmi kablosunu sakla, bozuldu yenisini sipariş edicem de.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 19 Ocak 2025 #5 Ekran kartında sıkıntı var görüntü gelmiyor diyebilirsin ben öyle yapmıştım
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.039 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #6 karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bozuk dersin.
karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bozuk dersin.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.947 Makaleler 2 Çözümler 9 19 Ocak 2025 #7 Barış Kılıç 1936 dedi: Bozuk dersin. Genişletmek için tıkla... açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorum
Barış Kılıç 1936 dedi: Bozuk dersin. Genişletmek için tıkla... açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorum
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 19 Ocak 2025 #8 karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun falan yok de yada aç bi ders videosu çalışıyorum de. Xitana dedi: açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam öyle şey olmaz ama senin iznin olmadan açamaz ki bu kadar onları şımartan ailesi gitsin onlara bilgisayar alsın o zaman.
karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun falan yok de yada aç bi ders videosu çalışıyorum de. Xitana dedi: açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam öyle şey olmaz ama senin iznin olmadan açamaz ki bu kadar onları şımartan ailesi gitsin onlara bilgisayar alsın o zaman.
yusufiii Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #9 karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kapıyı kitle telefonla konuş açmaya çalışan olursa da “müsait değilim telefonla konuşuyorum” diye sitemle cevap verebilirsin.
karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kapıyı kitle telefonla konuş açmaya çalışan olursa da “müsait değilim telefonla konuşuyorum” diye sitemle cevap verebilirsin.
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 19 Ocak 2025 #10 karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörü sakla yatak altına falan.
karagul00 dedi: Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörü sakla yatak altına falan.