biraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin.Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
görüntü kablosunu ekran kartına takma hem açık olduğunu görür hemde ekranın siyah olduğunu görünce inanırbiraz komik gelebilir ama, Google üzerinden kırık ekran fotoğrafı açıp keklemeye çalışabilirsin.
Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorumBozuk dersin.
Oyun falan yok de yada aç bi ders videosu çalışıyorum de.Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
Hocam öyle şey olmaz ama senin iznin olmadan açamaz ki bu kadar onları şımartan ailesi gitsin onlara bilgisayar alsın o zaman.açtırıyolar bilgisayarı ben çoğu zaman görüntü kablosunu takmıyorum
Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
Monitörü sakla yatak altına falan.Yarın misafir çocuğu geliyor ne yaparsam yapayım PC'yi istiyor, PC masaüstü taktik verebilecek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.