Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Knk şimdi panic button diye birşey var tmm mı buna bastığında alt da hazırladığın birşey açılıyor.Şimdi sen oraya mavi ekranı koyup buton u bu veletlerin illa ki basacağı bir tuşa ayarlıyorsun.Sonra bu salaklar tuşa basınca bam mavi ekran açılıyor.Sen bi anda lan naptınız çöktü möktü diyorsun.Sonra annelerine ağlamazlar.Ki diyelim ağladılar.Annen yada anneleri gelirken pat cmd yi açıyorsun anne pc ye çok basınca çoktü diyorsun onu hallediyorum diyorsun.Çocuklara tam mavi ekrana attığında baya bi kız ki tekrar senin odana gelip oyununa mani olmasınlar.Bu taktik üst düzey veletlere yapılıyor.Komplike bi saldırı

Kardeşim bu çocuklar hayırdan anlamıyor anladığım kadarıyla sert bir dille uyar anlamazlarsa PC'ye şifre koy açamayınca vazgeçerler bir de anlamadığım bunlar size çok sık mı geliyorlar.

Kardeşim 2-3 günde bir geliyorlar bende bıktım artık ne bilgisayar sevdasıymış bir tanesi geçiyor diğeri geçemiyor diye kuduruyor anırıyor bu sefer gelsinler çok ağır konuşcam bütün iyi niyetimi bir köşeye bırakıp nefret kusucam ki gelmesinler bir daha benden soğusunlar ve evet tahmin ettiğin gibi bu çocuklar hayırdan anlamıyor.

RAM'ı çıkart en iyisi ya da PSU kablosunu kaybet.

Bir ara PSU kablosunu çıkardım bastılar kasaya açılmıyordu bir tanesi kasanın arkasından baktı güç kaynağı yok dedi

Size çizgi film açacağım de happy tree friend ve FNAF vhs kasetleri aç. İşe yaramazsa döv

Çizgi film mi veletler hep küfürlü ahlaksız videolar izliyorlar 4 yaşında kardeşleri var ağır küfürler ediyor.

Hocam niye bu kadar ilgi gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ben her geldiklerinde klavyeyi ve fareyi kilitliyorum. Basıyorlar olmuyor abi bunlar bozuk diyorlar. Tavsiye ederim.

Yok bunlar biraz uyanık bir ara PSU kablosunu çıkarmıştım açılmayınca kasanın arkasına baktı dedi güç kaynağı yok.

Ya hocam bu benim biraz yumuşak bir insan olmamdan kaynaklı maalesef öyle kolay kolay hayır diyemiyorum ama 2-3 gün sonra yine gelecekler bu sefer nefret kusacağım bu arada dediğim gibi bilgisayar oturma odasında odanın etrafında 4 tane kapı var hepsini kitlesem saçma olur kimse odasından çıkamaz

Kardeşim biz bu çocuklardan ne çektik be bende de LoL vardı dedim sen bakma uygun değil sonra bir kız karakter gördü dedi ki bunlar ne sapık mısın sen dedim ki ne alaka oyun oynuyoruz ben o oyuna senin baktığın gözle bakmıyorum lafı koydum sustu.

Onlar yine yalvarıp yaparlar bir şekil de.

Yalvarmak ne demek bir tanesi öyle bir bağırdı ki ben korktum bir tanesi tokat attı birine bir tanesi tokat attı diye boğazını sıktı.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
O zaman versin dayağı.

Maalesef çok istiyorum ama yanında babası var diye vurmak istemiyordum bu sefer babasını ayrı odaya oturtucam ailemle başka odada otursunlar bu veletler benimle kalsınlar şımarırlarsa döveceğim vallahi.

Oynatma bu kadar basit. Annesi babası yok mu oynatmıyorum de.

Bir ara söyledim annesi acındırıyor yok bizim evde bilgisayar yok yok abisi baksınlar ul*an baksınlar da adamlar Valorant hesabıma 2 haftalık ban attırmışlar nasıl vereyim ben bu veletlere.

Veledeşiddeteevet feci güldüm ben yumuşak bir insanım hayır demek istemem kimseye ama bunlar cıvıttı bir tane korkunç jeff the Killer videosu var ya hani ekran tam ekran oluyor ekran siyah beyaz oluyor onu açacağım.

Kızarsa kızar onlar kim oluyorda PC'nin sahibine kızıyor sahibi oynatmak istemiyorsa oynatmaz. Gitsinler internet kafeye.

Onu geçtim amcam gelmiş eve gelmiş bana diyor çık çocuklar oynasın dedim amca benim bilgisayarımdan beni mi kaldırıyorsunuz yok diyor sabah akşam bakıyorsun zaten baksın çocuklar falan bir sinirlendim.

Ben vallahi, arkadaşıma söz verdim oyun oynayacağız deyip başımdan atıyorum ve kapıyı kilitliyorum

Keşke kapıyı kilitleme imkanım olsa zeten öyle bir imkanım olsaydı burada konuşmuyor olurduk bir kilitlerdim kapıyı isterlerse kendilerini yırtsınlar yine açmazdım.

Ben Cyberpunk oynarken son 1 saat içindeyken istedi verdim ölüp durdu 5 dakika sonra geri aldım. Hocam birisi ekipmanlarımla oyun oynadığında falan rahatsız oluyorum sanki bozucakmış gibi, tek bende mi oluyor?

Hayır reis bende yaşıyorum dün velet benim 2 tane kulaklığımı taktı ayar oldum vallahi içime sinmiyor takmak az daha bilgisayarı bozacaklardı herifler 4 RAM'li bilgisayarda Valorant + Minecraft açmışlar kasadan bir ses geliyor sanki patlayacak sonra gelmiş bir tane velet diyor PC kasıyor dedim bana ne la*n

Outlast aç veya güç kablosunu hafif gevşet ve PC bozuldu de.

Hocam daha kötüsünü hak ediyor bunlar jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz olduğu korkunç videosunu açacağım tam gözlerinin önünde Full ses.

Hocam çok iyi bir çözüm buldum o keklik veletler 2-3 gün sonra yine gelecekler jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz Full sesli korkunç videosunu açacağım.

PC manyağı ne demek bir tanesi bir ara öyle bir bağırdı ki sanki içine şeytan kaçmış birbirlerini dövüyorlardı bir dahakine bende jeff the Killer açıp izlemezsem adam değilim.

PSU kablosunu çıkarıp çocuklara saldır artık PC oynamayı bırak kabusu olur PC onların (!)

Denemiştim kasanın arkasına baktılar dediler bir kablo takılı değil şaşırdım nereden biliyor veletler.

Outlast aç insane moda al ve trager abinin ya da Chris Walker'ın olduğu bir bölümüde koy bakim bir daha yaklaşıyorlar mı?

Hah o onlara az gelir jeff the Killer'in tam ekranda korkunç bir şekilde baktığı siyah beyaz olan videoyu açacağım bakayım bir daha geliyorlar mı?

Hala devam ediyorsa bir video açacağım deyip jumpscare videosu aç.

Evet jeff the Killer'in siyah beyaz jumpscare videosunu açacağım.

Valorant gibi oyunlarda yeni hesap aç. Ya da PC'ye şifre koy.

Jumpscare açacağım jeff the Killer'in.

Bence konu sahibi misafir çocuğunu öldürdü ve ne yapacağım diye düşünüyor şimdi (!)

Hocam ben o kadar kansız değilim bu arada.

@qRowLing hocam beni hatırladınız mı geçen ki konuşmalarımızı flash ve sis bombası iş görür.

Hatırladım hocam gülme komşuna gelir başına

Bende ona benzer bir şey yapmayı planlıyordum yani şifre koyup uyuyacaktım sonra gelirlerse çekilin başımdan gidin l*an diye bağıracaktım ama bu sefer işi kökünden halledeceğim jeff the Killer'in tam ekran jumpscare videosunu açacağım.

Hocam benim malım kıymetlidir. Ne olursa olsun eğer zarar vereceğini bildiğim biriyse yanına yaklaştırmazdım bilgisayarımın.

Abi babaları zeten sen geç diyordu bunlar kavga ediyor dedi içlerinden biri çok şımardı diye tokatladı içim rahatladı içimden dedim geçsinler bakayım bir daha geçebiliyorlar mı

Hocam pranx hacker açacağım Google'dan o tam hacker gibi oluyor geçeyim mi derlerse işim var diyeceğim eğer çok ısrar ederlerse bilmedikleri bir vakit jeff the Killer Jumpscare'i göstereceğim.

Konuyu okunca kendimi flash TV izliyor gibi hissetim. Kapını kitlemek bu kadar zor olmamalı.

Galiba okuyamadın ya da aklın almadı oturma odasındayım diyorum etrafta 4 5 tane kapı var biri mutfağa gidiyor biri misafir odasına giriyor birisi mutfağa girmek için kapıyı nasıl açacak her dakika kapılarla mı uğraşacağım?

Outlast oynatabilirsin.

Daha kötü bir şey buldum jeff the Killer Jumpscare'i hem de en korkunçunu açacağım tam ekran Full ses vee siyah beyaz ekran işte bu.

Hayır hocam ben acı bir intikam alacağım jeff the Killer Jumpscare'i alıp son ses açacağım bakayım bir daha yanıma yaklaşabiliyorlar mı?

Güzel fikir hocam ama inanmıyor veletler cidden bir ara ona benzer bir şey denedim yemediler en iyisi en korkunç Jumpscare'i bulup panic buttonda açacağım.

Minecraft varsa baştan onu açsana, çocuklara neden Valorant veriyorsun?

Ben vermiyorum Minecraft açtım zaten ben gittikten sonra sıkılmış beyefendiler Valorant açıp derecesiz girmişler benim haberim yoktu.

Son düzenleme:
Aklın almadı gibi çirkin bir üslup ile bana cevap vermen çok itici bir davranış. Bayram vakti hepimizin evine misafir geliyor, bizim evimize de geldi. Bayramda mutlaka misafir gelir, Misafir çocuklarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durumu önceden tahmin edip annen ile konuşup çözüm bulacaksın. Ben misafir gelmeden önce özel eşyalarımı bir ayakkabıyı kutusuna koyup dolaba yerleştiriyorum, ondan sonra balkona çıkıp kimsenin çocuğu ile muhattap olmuyorum. Bilgisayar gibi büyük eşyaların olduğu odayı ya kilitleyin ya da aile üyelerinden birini karşınıza alıp konuşun çocuklara izin vermesinler. Siz zaten eve misafirler gelmeden 5 dakika önce gelmişsiniz, hemen hallederdiniz. 3 tane küçücük çocuk ile bu kadar macera yaşamaya gerek kalmazdı.

Son düzenleme:
Bak şimdi bekleyin 5 dakika sonra vericem deyip gönderiyorsun. Ana ekran fotoğrafını alıp duvar kağıdı yap. Görev çubuğunu kapat uygulamaları gizle. Sonra PC kapat şifre koy git. Geldiklerinde şifreyi gir hiçbir şeye dokumayınca bozdunuz de gönder.

Birkaç günde bir geliyorlarsa, siz bilgisayar oynarken şunu bunu bozmuşsunuz tamire götürdüm. Gerekli eşya 1 aya geleceği için 1,5 ay bilgisayar açılmayacak de. Bunu biraz daha acındorarak anlatırsanız belki pişmanlık duyarlar (ki sanmıyorum o veletlerden böyle davranış).

Bozulduğu parça bahanesindeki arızanın ücretlerini çocuklara keselim siz bozdunuz siz ödeyin diye

Özür dilerim aslında böyle demek istemedim yani hala siniri geçmedi yoksa böyle bir şey demezdim tekrar özür dilerim annen ile konuşup çözersin demişsin anneme söylüyorum onlar daha küçük oynasınlar diyor yani ilgi 0 çocuklar bilgisayarı kırsa hiçbir şey yapmayacak dün zaten bilgisayarım bir 15 dk takıldı kapatamadım bile bende istiyorum alıp kasayı saklıyayım bu sefer babam araya giriyor bilgisayarı saklama ben oynattırmam diyor gelince beni bilgisayardan kaldırıyor onlar geçsin diyor? Ne yapacağım şaşırdım.

Mantıklı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…