Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Knk şimdi panic button diye birşey var tmm mı buna bastığında alt da hazırladığın birşey açılıyor.Şimdi sen oraya mavi ekranı koyup buton u bu veletlerin illa ki basacağı bir tuşa ayarlıyorsun.Sonra bu salaklar tuşa basınca bam mavi ekran açılıyor.Sen bi anda lan naptınız çöktü möktü diyorsun.Sonra annelerine ağlamazlar.Ki diyelim ağladılar.Annen yada anneleri gelirken pat cmd yi açıyorsun anne pc ye çok basınca çoktü diyorsun onu hallediyorum diyorsun.Çocuklara tam mavi ekrana attığında baya bi kız ki tekrar senin odana gelip oyununa mani olmasınlar.Bu taktik üst düzey veletlere yapılıyor.Komplike bi saldırı😀😀😀

Kardeşim bu çocuklar hayırdan anlamıyor anladığım kadarıyla sert bir dille uyar anlamazlarsa PC'ye şifre koy açamayınca vazgeçerler bir de anlamadığım bunlar size çok sık mı geliyorlar.

Kardeşim 2-3 günde bir geliyorlar bende bıktım artık ne bilgisayar sevdasıymış bir tanesi geçiyor diğeri geçemiyor diye kuduruyor anırıyor bu sefer gelsinler çok ağır konuşcam bütün iyi niyetimi bir köşeye bırakıp nefret kusucam ki gelmesinler bir daha benden soğusunlar ve evet tahmin ettiğin gibi bu çocuklar hayırdan anlamıyor.

RAM'ı çıkart en iyisi ya da PSU kablosunu kaybet.

Bir ara PSU kablosunu çıkardım bastılar kasaya açılmıyordu bir tanesi kasanın arkasından baktı güç kaynağı yok dedi :D

Size çizgi film açacağım de happy tree friend ve FNAF vhs kasetleri aç. İşe yaramazsa döv :D

Çizgi film mi :D veletler hep küfürlü ahlaksız videolar izliyorlar 4 yaşında kardeşleri var ağır küfürler ediyor.

Hocam niye bu kadar ilgi gösteriyorsunuz anlamıyorum. Ben her geldiklerinde klavyeyi ve fareyi kilitliyorum. Basıyorlar olmuyor abi bunlar bozuk diyorlar. Tavsiye ederim.

Yok bunlar biraz uyanık bir ara PSU kablosunu çıkarmıştım açılmayınca kasanın arkasına baktı dedi güç kaynağı yok.

Ne saçma muhabbet.
Odanın kapısını kilitle geç, gereksiz bahane sunmana gerek yok.

Zamanında beni de rahatsız eden veletler olmuştu, kaşınan olunca veriyordum sopasını, ailesi mailesi laf etmiş hiç umurumda değildi, onlara da ağzının payını veriyordum.

Ya hocam bu benim biraz yumuşak bir insan olmamdan kaynaklı maalesef öyle kolay kolay hayır diyemiyorum ama 2-3 gün sonra yine gelecekler bu sefer nefret kusacağım bu arada dediğim gibi bilgisayar oturma odasında odanın etrafında 4 tane kapı var hepsini kitlesem saçma olur kimse odasından çıkamaz :D

Hocam bugün bende yaşadım. Teyzem gelmiş, tabii yanında veletler de var. Teyzem oyun açın diye ısrar etti, bende oyun olmadığına, tek oyunların Doom ve LoL olduğunu onların da ona uygun olmadığını anlatmaya çalıştım. Çocuk ben LoL oynarken gitmiş anneme ve teyzeme ağlamış, arkadaşımla LoL oynarken bir anda odama annem bağırarak girdi ve bilgisayarı zar zor elimden aldılar. Bende deli dana gibi bağıra bağıra bilgisayarı aldım ellerinden. Sonrasında fantezi ya, PS5'e sardılar. Onu kurtaramadım maalesef. Tek yol bağırıp çağırmak. Yoksa akıllanmıyor bunlar. Zamanında halamın oğlunu dövmüştüm. O şekilde çözüldü.

Kardeşim biz bu çocuklardan ne çektik be bende de LoL vardı dedim sen bakma uygun değil sonra bir kız karakter gördü dedi ki bunlar ne sapık mısın sen dedim ki ne alaka oyun oynuyoruz ben o oyuna senin baktığın gözle bakmıyorum lafı koydum sustu.

Onlar yine yalvarıp yaparlar bir şekil de.

Yalvarmak ne demek bir tanesi öyle bir bağırdı ki ben korktum bir tanesi tokat attı birine bir tanesi tokat attı diye boğazını sıktı.

Son düzenleme:
O zaman versin dayağı.

Maalesef çok istiyorum ama yanında babası var diye vurmak istemiyordum bu sefer babasını ayrı odaya oturtucam ailemle başka odada otursunlar bu veletler benimle kalsınlar şımarırlarsa döveceğim vallahi.

Oynatma bu kadar basit. Annesi babası yok mu oynatmıyorum de.

Bir ara söyledim annesi acındırıyor yok bizim evde bilgisayar yok yok abisi baksınlar ul*an baksınlar da adamlar Valorant hesabıma 2 haftalık ban attırmışlar nasıl vereyim ben bu veletlere.

Benim çarem bağırmak :D evet bildiğin fütursuzca çocuklara bağırıyorum "yok lan sıze PC falan!" diye. Sonra ebeveynler ailem falan hepsi odama toplanıyor kısa muhabbet falan. Sonra çocuklar odama bir daha gelmiyor. Sizde sert olun. Şahsi cihazlarınızı çocuklara emanet etmeyin.
#Veledeşiddeteevet(!)

Veledeşiddeteevet feci güldüm :D ben yumuşak bir insanım hayır demek istemem kimseye ama bunlar cıvıttı bir tane korkunç jeff the Killer videosu var ya hani ekran tam ekran oluyor ekran siyah beyaz oluyor onu açacağım.

Kızarsa kızar onlar kim oluyorda PC'nin sahibine kızıyor sahibi oynatmak istemiyorsa oynatmaz. Gitsinler internet kafeye. :D

Onu geçtim amcam gelmiş eve gelmiş bana diyor çık çocuklar oynasın dedim amca benim bilgisayarımdan beni mi kaldırıyorsunuz yok diyor sabah akşam bakıyorsun zaten baksın çocuklar falan bir sinirlendim.

Ben vallahi, arkadaşıma söz verdim oyun oynayacağız deyip başımdan atıyorum ve kapıyı kilitliyorum :D

Keşke kapıyı kilitleme imkanım olsa zeten öyle bir imkanım olsaydı burada konuşmuyor olurduk bir kilitlerdim kapıyı isterlerse kendilerini yırtsınlar yine açmazdım.

Ben Cyberpunk oynarken son 1 saat içindeyken istedi verdim ölüp durdu :D 5 dakika sonra geri aldım. Hocam birisi ekipmanlarımla oyun oynadığında falan rahatsız oluyorum sanki bozucakmış gibi, tek bende mi oluyor?

Hayır reis bende yaşıyorum dün velet benim 2 tane kulaklığımı taktı ayar oldum vallahi içime sinmiyor takmak az daha bilgisayarı bozacaklardı herifler 4 RAM'li bilgisayarda Valorant + Minecraft açmışlar kasadan bir ses geliyor sanki patlayacak sonra gelmiş bir tane velet diyor PC kasıyor dedim bana ne la*n

Outlast aç veya güç kablosunu hafif gevşet ve PC bozuldu de.

Hocam daha kötüsünü hak ediyor bunlar jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz olduğu korkunç videosunu açacağım tam gözlerinin önünde Full ses.

Benim de başıma böyle bir olay geldi ben işteyim saat 20.30 gibi eve geliyorum bir bakıyorum PC sökülmüş vaziyette işletim sistemi çökmüş Windows 8.1 vardı VGA kablosu ile görüntü alıyordum VGA kablosunun 3 tane dikenini koparmış Allah'tan DVI kablom vardı onu kullanıyorum halenda o gün PC'yi söktüğü saatte evde olsaydım o çocuğu vura vura eskitecektim. Maalesef o anıma denk gelmedi ki ağızını yüzünü dağıtığim. PC'yi söken çocukta 5 yaşındaydı o zaman ben de 14 yaşındaydım. Vallaha annesi, babası, abisi veya ablası filan dinlemezdim girişirdim çocuğa. Allah kimsenin başına getirmesin böyle olay başkalarında da PC'ye tuvaletini yapan filan var hatta burada vardı konusu PC'ye tuvaletini yaptığı yazıyordu.

En iyi çözüm PC'yi sakla ister laptop olsun ister masaüstü hatta ben artık misafir geleceği zaman PC'yi kıyafet dolabımda ki boş bir rafa koyuyorum.

Hocam çok iyi bir çözüm buldum o keklik veletler 2-3 gün sonra yine gelecekler jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz Full sesli korkunç videosunu açacağım.

Tuğla gibi yazı tabii ki okumadım ama şiddet her şeyi çözer hocam. Anladığım kadarıyla PC manyağı misafir veletleri sorunsalı. PC'nin kablolarını yok edin, laptopu kaldırın çocukların kıçına da tekme atın.

PC manyağı ne demek bir tanesi bir ara öyle bir bağırdı ki sanki içine şeytan kaçmış birbirlerini dövüyorlardı bir dahakine bende jeff the Killer açıp izlemezsem adam değilim.

PSU kablosunu çıkarıp çocuklara saldır artık PC oynamayı bırak kabusu olur PC onların :D(!)

Denemiştim kasanın arkasına baktılar dediler bir kablo takılı değil şaşırdım nereden biliyor veletler.

Outlast aç insane moda al ve trager abinin ya da Chris Walker'ın olduğu bir bölümüde koy bakim bir daha yaklaşıyorlar mı?

Hah o onlara az gelir jeff the Killer'in tam ekranda korkunç bir şekilde baktığı siyah beyaz olan videoyu açacağım bakayım bir daha geliyorlar mı?

Hala devam ediyorsa bir video açacağım deyip jumpscare videosu aç.

Evet jeff the Killer'in siyah beyaz jumpscare videosunu açacağım.

Valorant gibi oyunlarda yeni hesap aç. Ya da PC'ye şifre koy.

Jumpscare açacağım jeff the Killer'in.

Bence konu sahibi misafir çocuğunu öldürdü ve ne yapacağım diye düşünüyor şimdi (!)

Hocam ben o kadar kansız değilim bu arada.

@qRowLing hocam beni hatırladınız mı geçen ki konuşmalarımızı flash ve sis bombası iş görür.:D

Hatırladım hocam gülme komşuna gelir başına :D

İlk adım: Bilgi sahibi olmak, kısaca misafir gelmeden önce gelecekleri zamanı, yeri, kaç kişi, kimler geliyor.

İkinci adım: Başlangıç, ilk adımı tamamladıysan sıra ikinci adımda ilk önce PC'yi kapat ve sonra kapıları kapatıp kilitle.

Üçüncü adım: Onlar gelmeden önce annene arkadaşlarım ile takılıcaz gitmem gerek de.
Misafir çocukları sorarsa annene, annen gerekeni söyler👍(anahtarı sakla ya da yanına getir)

Dörtüncü ve son adım(intikam evresi): Merdivenlerden çıkarken onların ayakkabılarına tükür evlerinin önüne çamur filan at ayakkabıya taş, çakıl at çaktırmadan! Kolay gelsin hocam bunlarla uğraşmak zor.

Bende ona benzer bir şey yapmayı planlıyordum yani şifre koyup uyuyacaktım sonra gelirlerse çekilin başımdan gidin l*an diye bağıracaktım ama bu sefer işi kökünden halledeceğim jeff the Killer'in tam ekran jumpscare videosunu açacağım.

Hocam benim malım kıymetlidir. Ne olursa olsun eğer zarar vereceğini bildiğim biriyse yanına yaklaştırmazdım bilgisayarımın.

Abi babaları zeten sen geç diyordu bunlar kavga ediyor dedi içlerinden biri çok şımardı diye tokatladı içim rahatladı içimden dedim geçsinler bakayım bir daha geçebiliyorlar mı :D

hocam kesin çözüm vbs komutlarıdır. İlk olarak masaüstündeki tüm oyunların kısayolunu silin. Masaüstünde metin belgesi oluşturun ve metin belgesine şu kodu girin
Kod:
msgbox "Uygulama açılamıyor." , 0+16 , "Windows"
ve farklı kaydete tıklayıp kodlamayı ansı yapın, kayıt türünü tüm dosyalar yapın, dosyanın ismine oyunun adını yazıp .vbs uzantısını ekleyin ve kaydedin. Örnek: Valorant.vbs
Masaüstüne vbs dosyası gelecek. Vbs dosyasına sağ tıklayıp kısayol oluşturun. Kısayol olmayan vbs komutunu farklı bir klasöre atın. Sadece kısayol masaüstünde kalsın. Oyunun logosunu indirin ve indirdiğiniz logoyu convertio.co sitesinden ICO dosyası yapın. Vbs dosyasına sağ tıklayın, özellikler'e tıklayın, simge değiştir'e tıklayın, göz At'a tıklayın ve indirdiğiniz ICO dosyasını seçin. Kısayolun adını oyunun adı yapın ve bitti! Misafir çocuğu oyunu açmaya çalıştığında "uygulama açılamıyor." hatası alacak.

Hocam pranx hacker açacağım Google'dan o tam hacker gibi oluyor geçeyim mi derlerse işim var diyeceğim eğer çok ısrar ederlerse bilmedikleri bir vakit jeff the Killer Jumpscare'i göstereceğim.

Konuyu okunca kendimi flash TV izliyor gibi hissetim. Kapını kitlemek bu kadar zor olmamalı.

Galiba okuyamadın ya da aklın almadı oturma odasındayım diyorum etrafta 4 5 tane kapı var biri mutfağa gidiyor biri misafir odasına giriyor birisi mutfağa girmek için kapıyı nasıl açacak her dakika kapılarla mı uğraşacağım?

Outlast oynatabilirsin. :D

Daha kötü bir şey buldum jeff the Killer Jumpscare'i hem de en korkunçunu açacağım tam ekran Full ses vee siyah beyaz ekran işte bu.

Geçen sefer yaptıklarını hatırlatıp izin verme. Eğer ailelerine falan giderse aynı durumu onlara da söyle verme. Yufka yürekli olmaya gerek yok. Kötü bir şey yaptılar, sonuçlarına katlanacaklar. Hayat dersi de olur mis.

Hayır hocam ben acı bir intikam alacağım jeff the Killer Jumpscare'i alıp son ses açacağım bakayım bir daha yanıma yaklaşabiliyorlar mı?

Kanka şimdi panic button diye bir şey var tamam mı buna bastığında alt da hazırladığın bir şey açılıyor. Şimdi sen oraya mavi ekranı koyup buton u bu veletlerin illaki basacağı bir tuşa ayarlıyorsun. Sonra bu salaklar tuşa basınca bam mavi ekran açılıyor. Sen bir anda lan naptınız çöktü möktü diyorsun. Sonra annelerine ağlamazlar. Ki diyelim ağladılar. Annen ya da anneleri gelirken pat CMD'yi açıyorsun anne PC'ye çok basınca çoktü diyorsun onu hallediyorum diyorsun. Çocuklara tam mavi ekrana attığında bayağı bir kız ki tekrar senin odana gelip oyununa mani olmasınlar. Bu taktik üst düzey veletlere yapılıyor. Komplike bir saldırı😀😀😀

Güzel fikir hocam ama inanmıyor veletler cidden bir ara ona benzer bir şey denedim yemediler en iyisi en korkunç Jumpscare'i bulup panic buttonda açacağım.

Minecraft varsa baştan onu açsana, çocuklara neden Valorant veriyorsun?

Ben vermiyorum Minecraft açtım zaten ben gittikten sonra sıkılmış beyefendiler Valorant açıp derecesiz girmişler benim haberim yoktu.

Son düzenleme:
Maalesef çok istiyorum ama yanında babası var diye vurmak istemiyordum bu sefer babasını ayrı odaya oturtucam ailemle başka odada otursunlar bu veletler benimle kalsınlar şımarırlarsa döveceğim vallahi.

Bir ara söyledim annesi acındırıyor yok bizim evde bilgisayar yok yok abisi baksınlar ul*an baksınlar da adamlar Valorant hesabıma 2 haftalık ban attırmışlar nasıl vereyim ben bu veletlere.

Veledeşiddeteevet feci güldüm :D ben yumuşak bir insanım hayır demek istemem kimseye ama bunlar cıvıttı bir tane korkunç jeff the Killer videosu var ya hani ekran tam ekran oluyor ekran siyah beyaz oluyor onu açacağım.

Onu geçtim amcam gelmiş eve gelmiş bana diyor çık çocuklar oynasın dedim amca benim bilgisayarımdan beni mi kaldırıyorsunuz yok diyor sabah akşam bakıyorsun zaten baksın çocuklar falan bir sinirlendim.

Keşke kapıyı kilitleme imkanım olsa zeten öyle bir imkanım olsaydı burada konuşmuyor olurduk bir kilitlerdim kapıyı isterlerse kendilerini yırtsınlar yine açmazdım.

Hayır reis bende yaşıyorum dün velet benim 2 tane kulaklığımı taktı ayar oldum vallahi içime sinmiyor takmak az daha bilgisayarı bozacaklardı herifler 4 RAM'li bilgisayarda Valorant + Minecraft açmışlar kasadan bir ses geliyor sanki patlayacak sonra gelmiş bir tane velet diyor PC kasıyor dedim bana ne la*n

Hocam daha kötüsünü hak ediyor bunlar jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz olduğu korkunç videosunu açacağım tam gözlerinin önünde Full ses.

Hocam çok iyi bir çözüm buldum o keklik veletler 2-3 gün sonra yine gelecekler jeff the Killer'in tam ekranda siyah beyaz Full sesli korkunç videosunu açacağım.

PC manyağı ne demek bir tanesi bir ara öyle bir bağırdı ki sanki içine şeytan kaçmış birbirlerini dövüyorlardı bir dahakine bende jeff the Killer açıp izlemezsem adam değilim.

Denemiştim kasanın arkasına baktılar dediler bir kablo takılı değil şaşırdım nereden biliyor veletler.

Hah o onlara az gelir jeff the Killer'in tam ekranda korkunç bir şekilde baktığı siyah beyaz olan videoyu açacağım bakayım bir daha geliyorlar mı?

Evet jeff the Killer'in siyah beyaz jumpscare videosunu açacağım.

Jumpscare açacağım jeff the Killer'in.

Hocam ben o kadar kansız değilim bu arada.

Hatırladım hocam gülme komşuna gelir başına :D

Bende ona benzer bir şey yapmayı planlıyordum yani şifre koyup uyuyacaktım sonra gelirlerse çekilin başımdan gidin l*an diye bağıracaktım ama bu sefer işi kökünden halledeceğim jeff the Killer'in tam ekran jumpscare videosunu açacağım.

Abi babaları zeten sen geç diyordu bunlar kavga ediyor dedi içlerinden biri çok şımardı diye tokatladı içim rahatladı içimden dedim geçsinler bakayım bir daha geçebiliyorlar mı :D

Hocam pranx hacker açacağım Google'dan o tam hacker gibi oluyor geçeyim mi derlerse işim var diyeceğim eğer çok ısrar ederlerse bilmedikleri bir vakit jeff the Killer Jumpscare'i göstereceğim.

Galiba okuyamadın ya da aklın almadı oturma odasındayım diyorum etrafta 4 5 tane kapı var biri mutfağa gidiyor biri misafir odasına giriyor birisi mutfağa girmek için kapıyı nasıl açacak her dakika kapılarla mı uğraşacağım?

Daha kötü bir şey buldum jeff the Killer Jumpscare'i hem de en korkunçunu açacağım tam ekran Full ses vee siyah beyaz ekran işte bu.

Hayır hocam ben acı bir intikam alacağım jeff the Killer Jumpscare'i alıp son ses açacağım bakayım bir daha yanıma yaklaşabiliyorlar mı?

Güzel fikir hocam ama inanmıyor veletler cidden bir ara ona benzer bir şey denedim yemediler en iyisi en korkunç Jumpscare'i bulup panic buttonda açacağım.

Ben vermiyorum Minecraft açtım zaten ben gittikten sonra sıkılmış beyefendiler Valorant açıp derecesiz girmişler benim haberim yoktu.
Aklın almadı gibi çirkin bir üslup ile bana cevap vermen çok itici bir davranış. Bayram vakti hepimizin evine misafir geliyor, bizim evimize de geldi. Bayramda mutlaka misafir gelir, Misafir çocuklarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durumu önceden tahmin edip annen ile konuşup çözüm bulacaksın. Ben misafir gelmeden önce özel eşyalarımı bir ayakkabıyı kutusuna koyup dolaba yerleştiriyorum, ondan sonra balkona çıkıp kimsenin çocuğu ile muhattap olmuyorum. Bilgisayar gibi büyük eşyaların olduğu odayı ya kilitleyin ya da aile üyelerinden birini karşınıza alıp konuşun çocuklara izin vermesinler. Siz zaten eve misafirler gelmeden 5 dakika önce gelmişsiniz, hemen hallederdiniz. 3 tane küçücük çocuk ile bu kadar macera yaşamaya gerek kalmazdı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, öncelikle iyi geceler. Bugün berbat bir olay yaşadım diyebilirim. Bugün güzel bir sevinçle bayramın 4. günü olduğu için halamı ziyarete gitmiştim. Çünkü bayramda ne kimse gelmişti ne ben gitmiştim, harika geçmişti. Güzel yemekler, kuzenle PS4'te Mortal Kombat 11 keyfi sonra sahilde çekirdek çıtlama derken bir de 100 TL bayram harçlığı aldım, büyük bir keyifle eve geldim. Saat 18:30'du her neyse bilgisayara 5 6 gündür neredeyse hiç bakmıyorum yani en fazla 1 saat filan, dedim ben bugün bir 3 4 saat oynayayım derken olay burada başlıyor. Bizim komşulardan biri müsait misiniz deyip bizi arıyor, ailem de sağ olsun tabii müsaitiz diyorlar. Daha yeni gelmişiz 5 dk olmuş bir nefes alalım neyin misafiri? :D Her neyse onu geçtim 3 tane küçük erkek çocuk geliyor, ben dedim ben yandım şimdi bilgisayar salonda olduğu için 4 5 tane kapı var etrafımda anca kapıların hepsini kitleyecektim. Bu da saçma olurdu. Her neyse ben umurumda değil dedim, gelirlerse ben bakacağım dedim. Açtım Valorant'a başladım, çocuklar geldiğim gibi başımda üşüştüler, ailem de işte misafirlerle sohbet ediyorlar. İşte bana diyorlar çay getir, su getir falan çocuklar ben daha yerimden kalkmadan bilgisayara geçmek için kavga ediyorlar. Hatta çocuklardan bir tanesi sen oynama diyerek tokat attı, ben içimden dedim l*an neyi paylaşamıyonuz sanki 3090 Ti var bilgisayarda. Her neyse ben sinirimden çektim kapıyı, kitledim. Üzerime bunlar geçti dedim ne haliniz varsa görün çocuklar bize oyun aç diye yalvarıyorlardı, her neyse sadece Valorant vardı, ben dedim imkanı yok siz bu oyunu oynayamazsınız, dediler yok oynarız yok yaparız. Derecesiz maç açmışlar Reyna'yla 19 turda 0 kill almışlar, büyük bir başarı denesem yapamam sonra takımdakiler beni troll sanıp karşı takımla birlikte reportlamışlar. Bu sadece o maç değil her maç bütün oyuncular reportlamış, baktım hesabım 2 hafta ban yemiş. Dedim ben bu çocukların azını burnunu kırarım neyse yine sinirimden çıktım bilgisayardan bu sefer de Minecraft bulup açmışlar, ap*tallar oynamayı bilmedikleri için hepsi birden klavyeye basmışlar, o sırada bilgisayar dayanamamış çökmüş ekran donmuş imleç hareket etmiyor. Gelmişler diyorlar yok bilgisayar çöktü dedim bana ne çöktüyse çöktü neyse saat 11:45 oldu sonunda gittiler ama ben sinir krizi geçirecektim. Bana bir taktik verin arkadaşlar bu veletleri bilgisayarımdan soğutmak için ne yapmam lazım?
Bak şimdi bekleyin 5 dakika sonra vericem deyip gönderiyorsun. Ana ekran fotoğrafını alıp duvar kağıdı yap. Görev çubuğunu kapat uygulamaları gizle. Sonra PC kapat şifre koy git. Geldiklerinde şifreyi gir hiçbir şeye dokumayınca bozdunuz de gönder.

Birkaç günde bir geliyorlarsa, siz bilgisayar oynarken şunu bunu bozmuşsunuz tamire götürdüm. Gerekli eşya 1 aya geleceği için 1,5 ay bilgisayar açılmayacak de. Bunu biraz daha acındorarak anlatırsanız belki pişmanlık duyarlar (ki sanmıyorum o veletlerden böyle davranış).

Birkaç günde bir geliyorlarsa, siz bilgisayar oynarken şunu bunu bozmuşsunuz tamire götürdüm. Gerekli eşya 1 aya geleceği için 1,5 ay bilgisayar açılmayacak de. Bunu biraz daha acındorarak anlatırsanız belki pişmanlık duyarlar (ki sanmıyorum o veletlerden böyle davranış).

Bozulduğu parça bahanesindeki arızanın ücretlerini çocuklara keselim siz bozdunuz siz ödeyin diye :D

Aklın almadı gibi çirkin bir üslup ile bana cevap vermen çok itici bir davranış. Bayram vakti hepimizin evine misafir geliyor, bizim evimize de geldi. Bayramda mutlaka misafir gelir, misafir çocuklarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durumu önceden tahmin edip annen ile konuşup çözüm bulacaksın. Ben misafir gelmeden önce özel eşyalarımı bir ayakkabıyı kutusuna koyup dolaba yerleştiriyorum, ondan sonra balkona çıkıp kimsenin çocuğu ile muhatap olmuyorum. Bilgisayar gibi büyük eşyaların olduğu odayı ya kilitleyin ya da aile üyelerinden birini karşınıza alıp konuşun çocuklara izin vermesinler. Siz zaten eve misafirler gelmeden 5 dakika önce gelmişsiniz, hemen hallederdiniz. 3 tane küçücük çocuk ile bu kadar macera yaşamaya gerek kalmazdı.

Özür dilerim aslında böyle demek istemedim yani hala siniri geçmedi yoksa böyle bir şey demezdim tekrar özür dilerim annen ile konuşup çözersin demişsin anneme söylüyorum onlar daha küçük oynasınlar diyor yani ilgi 0 çocuklar bilgisayarı kırsa hiçbir şey yapmayacak dün zaten bilgisayarım bir 15 dk takıldı kapatamadım bile bende istiyorum alıp kasayı saklıyayım bu sefer babam araya giriyor bilgisayarı saklama ben oynattırmam diyor gelince beni bilgisayardan kaldırıyor onlar geçsin diyor? Ne yapacağım şaşırdım.

Bak şimdi bekleyin 5 dakika sonra vereceğim deyip gönderiyorsun. Ana ekran fotoğrafını alıp duvar kağıdı yap. Görev çubuğunu kapat uygulamaları gizle. Sonra PC kapat şifre koy git. Geldiklerinde şifreyi gir hiçbir şeye dokumayınca bozdunuz de gönder.

Mantıklı bu arada :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı