Misafir çocuklarından nasıl kurtulunur?

İlgi verilmiyor ki çocuklara.

İlgi verilmiyor ki çocuklara.

Eskiden annem misafir çocuklarını odamdan ve eşyalarımdan uzak tutardı, aman dokunmayın @DjKedi yıkar ortalığı derdi, çünkü demezse ve misafir çocuğu eşyalarımı kurcalarsa gidip misafire siz çocugunuza hiç terbiye ve eğitim vermiyor musunuz, milletin eşyalarının kurcalanmayacağını öğretmiyor musunuz deyip rezillik çıkartacağımı biliyordu. Çocugu laf dinlemiyorsa dinleyene kadar misafirliğe gitmesin otursun evinde.

Benim misafir çocuğu değil de yeğenim. Bir müzik buldu küçük kız diye 2x yapıp dinliyor, klavyenin tuşlarına dokunup kaçıyor kısacası bana takılıyor işte . Ama zarar gelir ise de bir şey yapamam abimizin kızı bir şey desek GG oluruz.

Ama bazı aileler var hiç çocuğuna değer vermiyor. Misafirler falan önünde iyi davranmış gibi gözükse de gerçekte öyle falan değil bile. (örneklerini kendi ailemde çok gördüm). Çocuğunu kendi çıkarları için kullanan çok fazla ebeveyn var. Çocuğa biraz bile olsa seçim verilmiyor. Diger kötü aile örneği ise demin sizin anlattığınız.

Biraz abartmıyor musunuz
misafir çocuğu her gün gelse doğru dedikleriniz tabii ki.
Ayda yılda bir gelen misafire de bu yapılmaz.
Misafiri mutlu edin sizde mutlu olun
bende çocukluğumda çok misafir oldum çok özenirdim bilgisayar ile oynamaya.

Bilgisayarınızda misafir oturumu açıp verebilirsiniz, böylece sanal makineyle bilgisayarınızı yormamış olursunuz.

Hayatım boyunca misafirliğe çok ama çok nadiren gittim.
Asla hiçbir alete dokunmadan otururdum. Bilgisayarlara falan asla dokunmazdım.
Lakin bize gelenler canavar.
Ne akıl var ne mantık var. Sanki dingonun ahırı.
Bir de istedikleri olmayınca değişik sesler çıkarmazlar mı?
Yapıştıracaksın tokadı ortada ne ağlama kalıyor ne zırlama.

Allah bizi o yam yam misafir çocuklarından korusun, o çocuklar şeytanın arka bacağı. Bilgisayar konusunda sabıkaları çok kabarık. Virüs bulaştırma desen var, C:\Windows klasöründe dosya silme desen var vesaire vesaire.

Ağ ve Paylaşım merkezinden interneti devre dışı bırakabilirsin. Eğer bilgisayardan iyi anlayan birisi değilse internetin niye olmadığını anlamayacaktır. Sana sorarsa sen de bilmiyorum niye internet kesildi falan dersin. Zaten internet olmayınca sıkılıp kalkar başından.

Daha sonra tekrar açmak için Ağ sorun gidericisini çalıştırabilirsin.

Yada modemin arayüzüne girsin (Telefondan) sonra bilgisayarı engellesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…