Selamlar,
Bu rehberimde misaka26 ile eski iPhone'nuzda olmayan (AOD, Dynamic Island, Apple Intelligence vb.) Özellikleri nasıl ekletebileceğinizi anlatacağım.
not:
Ben kendi ana cihazım iPhone 13'te denedim. İş profiline sahip IPhone'larda sorun çıkarıyormuş, iş cihazlarında denemeyin o yüzden.
Bunu yapabilmeniz için bilgisayar şart.
İhtiyaçlar:
iOS /iPadOS 16.0 - 26.1, An ultimate customization tool, uilitizing the bug that makes TrollRestore possible. - GitHub - straight-tamago/misaka26: iOS /iPadOS 16.0 - 26.1, An ultimate customizatio...
Bilgisayarda Apple driver yoksa
3uTools’da lazım.
adım 1:
Bu kısımdan mobilegestalt kestirmesini indirin. Bu dosya bilgisayar üzerinden işlem yapacağımız zaman lazım olacak.
adım 1.2:
Eklediğimiz kestirmeyi açalım karşımıza gelen her şeyi onaylayalım güncelleme isterse onu “later” deyip geçelim.
adım 1.3:
Burayı bu şekilde ilerleyelim.
Eki Görüntüle 2609756
Nsstring dosyasına tıklayıp bu kısmı da bu şekilde halledip dosyalara kaydediyoruz.
Eki Görüntüle 2609758
adım 1.4:
Dosyalara kaydettiğimiz dosyayı bilgisayara aktarın.
adım 2:
Misaka26’yı bilgisayara kuralım. Aşağıda Windows ve Mac seçenekleri bulunuyor.
adım 2.1:
Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra kurduğumuz Misaka'yı açıp plist dosyamızı seçelim.
adım 2.2:
Karşımıza çokça seçenek çıktı. Bunlardan hangilerini telefonunuza eklemek istediğiniz tamamen size bağlı. Liste uzun aşağı kaydırıp fazlasına erişebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2609763
adım 2.3:
Burada cihaz model kodunu
iPhone17, 3
Eki Görüntüle 2609764
Olarak değiştirip apply tuşuna basıp telefonu yeniden başlatalım.
İşlemleri tamamladık, artık telefonunuzda güncel iOS/iPadOS özelliklerinin tamamı var.
Daha çok fazla şey var ben ufak gösterim yaptım.
Umarım beğenmişsinizdir, güzel yorumlarınızı bekliyorum.