Miside çıkış yaptı!

Yanlış anlamayın ama bunun nesini 2 yıl beklediniz? Tamam bende bu tarz oyunları seviyorum ama bırakın 2 yılı 7 gün bile bekleyeceğim bir oyun değil ki neredeyse hiçbir oyunu bu kadar bekledim.

Oyunu deneyimlemediğim için iyi olup olmadığını söylemem doğru olmaz ama birkaç bakışta pekte ilgimi çektiğini söyleyemeyeceğim.

Hocam istek listenize göre bekleme süresi vermeniz mantıklı değil. Ona bakarsanız 2018'den beri istek listemde duran oyunlar var ona göre neredeyse 7 yıldır beklediğim oyunlar mı oluyor?

Hayır hocam o manada değil. Gerek oynanış olsun o oyun çok hoşuma gitti 3D bir oyun bazı yerleri 2D. Keyifli ve hoş. TR de ki çoğu YouTuber da zamanında demosunu çekmişti. Yani sizi bilmem ama bence güzel.Türü sevmeyene saygım sonsuz.

Demosunu oynadığımda beğendiğim güzel bir oyundu. Hafta sonu tüm hikayeyi bitiririm artık. Umarım beklentilerimi karşılar. İlk tanıtılırken bayağı abarta abarta anlatan YouTuber'lar vardı. Onların abarttığı kadar olmasa da güzel bir oyun. Bu arada herkesin tarzı değil.

Demosunu oynadığımda beğendiğim güzel bir oyundu. Hafta sonu tüm hikayeyi bitiririm artık. Umarım beklentilerimi karşılar. İlk tanıtılırken bayağı abarta abarta anlatan YouTuber'lar vardı. Onların abarttığı kadar olmasa da güzel bir oyun. Bu arada herkesin tarzı değil.

Evet çok fazla anlattılar ben de buyüzden sıkıldım oyundan ama yükleyeceğim

Her türden oyunu deneyen biriyim. Aklınıza gelebilecek her türden bir şeyler oynamışımdır. Ama bunu mesela denemem, bana pek hitap etmiyor gibi. Fakat seveni vardır tabii. Ve sırf bana hitap etmediği için saçma vesaire diyecek değilim.

Umarım oyunu bekleyenler memnun kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı