- Makaleler
- 3
Teşekkürler mısır tarlasını da denerim bir ara 
Aslında yapmıştım ama ilk yapışım olduğu için baya amatörce olmuştu.Fikir olarak kutup bölgesini yaparsan hoş olabilir. Kuzey ışıkları, penguenler buzlar vs.
Tekrar dene. Geliştirmiş olmalısın kendini. +Olarak uzay teması da olabilir.Aslında yapmıştım ama ilk yapışım olduğu için baya amatörce olmuştu.
![]()
North Pole by Neopsd on DeviantArt
www.deviantart.com
Hangi programla yapıyorsun?
Photoshop.Hangi programla yapıyorsun?
Dağları kendin mouse ile mi çiziyorsun? Bazı yerlerde titretmişsin garip durmuş. Bu işle ilgileneceksen bir çizim tableti alabilirsin. Veya hazır pen aracı ile daireler, şekiller çizebilirsin. Daha hoş bir görünüm kazanabilir.Photoshop.
Adobe'den bahsediyorsunuz değil mi? Bende öğrenmek istiyorum hangi programla başlamalıyım ücretsiz olursa sevinirim.Photoshop.
Evet mouse ile çiziyorum. Zor oluyor belki ilerde bir tablet alırım.Dağları kendin mouse ile mi çiziyorsun? Bazı yerlerde titretmişsin garip durmuş. Bu işle ilgileneceksen bir çizim tableti alabilirsin. Veya hazır pen aracı ile daireler, şekiller çizebilirsin. Daha hoş bir görünüm kazanabilir.
Eki Görüntüle 699477
Eki Görüntüle 699478
Evet. Benzer olarak GIMP,Inkscape,PaintTool SAI kullanabilirsiniz. Hala var mı bilmiyorum ama Photoshop'un 30 gün deneme sürümü vardı onu deneyebilirsiniz.Adobe'den bahsediyorsunuz değil mi? Bende öğrenmek istiyorum hangi programla başlamalıyım ücretsiz olursa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.