Trying to change a collection in the registry
backtrace 0x50180a 0x5333b7 0x54bf46de 0x54be9c73 0x54beda9e 0x5395df
Kernel Extensions in backtrace (with dependencies) :
com.apple.driver.AppleACPIPlatform(1.3)@0x54be7000->0x54c27fff
dependency: com.apple.iokit.IOACPIFamily(1.3.0)@0x54b7d000
dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.6)@0x54b99000
Bu arada eskiden busratio=20 (and/or cpus=2) tarzı bir komutla yanlıs yazmıs olabilirim. Setup ekranına geçebiliyordum fakat artık o kodu yazdıgımda direk böyle siyah bir ekran geliyor, gene yazılar yazıyor sadece yani hiçbir şekilde yeniden kurulum yapamıyorum onun bir kodu varmı ? Birkaç forumda araştırdıgıma göre costumization kısmında AMD'yi seçmemem gerekiyormus, aksi takdirde böyle başlamıyormus sistem. Kurulum ekranına nasıl geçebilirim tekrardan veyahutta nasıl çözebilirim?
Şuda tüm sayfanın resmi. Belki yukarda detaylı anlatamamısımdır diye birde resim cektim.
@Recep Baltaş Hocam artık bir el atsan şuna ? 2 gündür pc'mi kullanamıyorum. Hiçbir şekilde aramadıgım yer kalmade açılmıyor pc. Setup ekranına da gelemiyorum. Sorun orada, eğer gelsem çözecem fakat gelinmiyor maalesef. Hiçbir kodla o kurulum ekranına gelemiyorum, yani reinstall yapamıyorum acil yardım lütfen.
Hocam yukarda attıgım resimdeki hatayı çözmüş bulunmaktayım. BIOS'tan ACPI desteğini açınca düzeldi o hata, fakat şimdide başka bir şey yazmaya başladı
Yazan şeyler :
Mac Framework succesfuly initialized
using 16384 buffer headers and 4096 cluster 10 buffer headers
IOAPIC : Version 0x20 Vectors 64:87
ACPI: System State [S0 S3 S4 S5] (S3)
Nasıl çözme şansım var?