Mitsubishi Lancer alınır mı?

Tunahan mertt

Yoctopat
Daha fazla  
İlk arabam olacak 2008 sonrası köpek balığı kasa mi yoksa 2004 2005 modelleri de var 2009 model 300 400bin km arası var otomatik düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha önce kullanmış olanınız var mıdır? Bu kilometre arasında alirsam ne kadar ömrü olur aracın? Şimdiden teşekkür ederim.

Görünüş istiyorsan 2008 ve sonrası çok iyi. Ama görünüş önemli değil ben adam gibi arabamı süreceğim dersen daha düşük yıl tercih edebilirsin.
2 yıl kadar kullandım ben Lancer, otomatik. Evlilik nedeniyle satmak zorunda kaldım.
Bakımları düzenli yapılmış bulursan sorunsuz kullanırsın. Motor şanzıman sıkıntı çıkartmaz.
Kronik sorunu olan da bir araba değil. Alıp yıllarca sorunsuz kullanabilirsin.

+ ayrıca;
Alternatif olarak
max 400 Bin TL bandında 1.6 İ ES paket Honda Civic
2001-2004 arası Volvo S40 (1.8 ya da 2.0 motor)
Bunlara da bakabilirsin.

Görünüş istiyorsan 2008 ve sonrası çok iyi. Ama görünüş önemli değil ben adam gibi arabamı süreceğim dersen daha düşük yıl tercih edebilirsin.
2 yıl kadar kullandım ben Lancer, otomatik. Evlilik nedeniyle satmak zorunda kaldım.
Bakımları düzenli yapılmış bulursan sorunsuz kullanırsın. Motor şanzıman sıkıntı çıkartmaz.
Kronik sorunu olan da bir araba değil. Alıp yıllarca sorunsuz kullanabilirsin.

+ ayrıca;
Alternatif olarak
max 400 Bin TL bandında 1.6 İ ES paket Honda Civic
2001-2004 arası Volvo S40 (1.8 ya da 2.0 motor)
Bunlara da bakabilirsin.
Görünüş önemli biraz modifiye yapmayı düşünüyorum otomatik kullanımı nasıl manueli tercih etmelimiyim aynı zevki hissiyatı veriyor mu

Hocam benim araç otomatikti. 1.6 invite paket. Şu arabanın beyazıydı. Manuelleri nasıldır bilmiyorum ama daha seri kullanılır kesin. Ben çok abanmadan kullanırdım, öyle hızla falan işim olmazdı ama bastımı da giden bir araçtı onu söyleyim.
Arka kanat, çift egzoz ve güzel de bir jant yaparsan çok güzel durur.
Geçen aynı paketten turuncu kaplama gördüm, birazda body kit falan yapmış sahibi. Çok tatlı duruyordu.
Modifiye yapmaya açık bir araba. Vitesle uğraşamam diyorsan otomatik al. Daha rahat edersin.
Ama araç genel olarak güzel ve sorunsuz bir araç.

Bu arada 1.8 motor seçeneği çok daha performanslıdır.
Yakar biraz ama, performansı iyidir. :)

Rezalet bir araç almanı önermem, şekline rengine bakıp yanılmamanı öneririm. Parçası bulunmaz ustalar yapamam der vs vs. Satmak istesen satamazsın vs.
Hocam satmak dışında dediklerinize katılmıyorum.

Piyasası diğer araçlar gibi yok, evet. Fazla tercih edilmiyor ve satış süresi uzun.

Zaten sarı siteye baktığınızda kaç tane Lancer ilanı var bakınca sayı azlığından çok tercih edilmediğini anlayacaksınız.
Hemen satmak isterseniz de fiyat kırmanız gerekli.
Ama satış dışında son derece keyifli ve sorunsuz bir araç.

2 sene kullandım, ne parça sorunu yaşadım ne usta sorunu. Evlilik nedeniyle satmasam halen kullanırdım. Hatta evlendikten sonra da Lancer almak istedim ama hanım SUV istediği için tercihimizi Suv'dan yana kullanmak zorunda kaldım.

Şuan Lancer kullanan arkadaşım var, halen parça sorunu yaşamıyor ve çok memnun.
Alırken temizini bulursanız asla ama asla üzmez.

Tabi kalkıp oynanmış, bakımları aksatılmış düzgün yapılmamış dertli bir Lancer alırsanız emin olun siz de toplayamazsınız ve gram keyif alamazsınız.

O nedenle almadan önce güzel bir ekspertiz yaptırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı