Mitsubishi Lancer alınır mı?

anlloonder

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ehliyetimi aldım araba almak istiyorum. İlanlara biraz baktım ama hiçbir arabayı sevemedim. Mitsubishi Lancer almak çok istiyorum bayağı bir araştırdım elimde bir iki ilan var. Bunları kontrol eder misiniz, alınır mı? Alınmaz mı diye tek başıma karar veremedim.

Arkadaşlar merhaba, ehliyetimi aldım araba almak istiyorum. İlanlara biraz baktım ama hiçbir arabayı sevemedim. Mitsubishi Lancer almak çok istiyorum bayağı bir araştırdım elimde bir iki ilan var. Bunları kontrol eder misiniz, alınır mı? Alınmaz mı diye tek başıma karar veremedim.

3. linkteki arabayı alma bence. :)

Lancer çok ciks bir araba ama maalesef ülkemizde Toyota dışında Japon araçları tutulmuyor. Bir de bu araçların piyasası yok maalesef. Dikkatli olmakta fayda var.

Benim de tıpkı sen gibi böyle ender araçlar hastalığım var. Alırken 2 kere değil 22 kere düşünmek lazım.

3. linkteki arabayı alma bence. :)

Lancer çok ciks bir araba ama maalesef ülkemizde Toyota dışında Japon araçları tutulmuyor. Bir de bu araçların piyasası yok maalesef. Dikkatli olmakta fayda var.

Benim de tıpkı sen gibi böyle ender araçlar hastalığım var. Alırken 2 kere değil 22 kere düşünmek lazım.

Satmak için değil kullanmak için alacağım altımda böyle bir araba olsun istiyorum ama piyasada da düzgün Lancer yok ne yapsam bilemedim.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Öncelikle şunu söyleyerek başlamam lazım, bu genel bir durum çünkü: Alacağın aracın motoru gerçekten sorunsuz değil ise, yani bir toyota sorunsuzluğu yoksa (Aracın motoruyla alakalı ve LPG uyumuyla alakalı net bir bilgim yok, o yüzden söylüyorum.) yüksek km'lerde olan araçlarda bakımı her ne kadar aksatılmadan yapılmış olsa ve iyi bakılmış olsa da yaşayabileceğin türlü türlü problemler olabilir. Dolayısı ile aracı net bilen bir arkadaşın önerisi bu noktada daha doğru olur elbette ancak, benimkisi naçizane bir tavsiye. Gelelim odadaki file... Ülkemizde hem Mitsubishi markası, hem de Lancer modelinin piyasası pek yok. Markadan ziyade modelin piyasadaki sıkıntısı "modifiye arabası" şeklinde namının olması. Yani genel kitlenin genellikle uzak durduğu bir araba modeli bu.

Satmak için değil kullanmak için alacağım altımda böyle bir araba olsun istiyorum ama piyasada da düzgün Lancer yok ne yapsam bilemedim.
İşte ben de o yüzden söyledim ya.

Ben de CLK200, Alfa Giulietta, Hyundai Coupe, Mitsubishi Lancer istiyorum. Artık hangisi denk gelirse. Gönlüm CLK'dan yana ama işte çoğu haşat paket. Düzgününü bulacağım diye de absürt paralar saçmak aptallıktan başka bir şey olamaz. Çok sıkıntı bir durum.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Öncelikle şunu söyleyerek başlamam lazım, bu genel bir durum çünkü: Alacağın aracın motoru gerçekten sorunsuz değil ise, yani bir Toyota sorunsuzluğu yoksa (aracın motoruyla alakalı ve LPG uyumuyla alakalı net bir bilgim yok, o yüzden söylüyorum.) Yüksek Km'lerde olan araçlarda yaşayabileceğin türlü türlü problemler olabilir. Dolayısı ile aracı net bilen bir arkadaşın önerisi bu noktada daha doğru olur elbette ancak, benimkisi naçizane bir tavsiye. Gelelim odadaki file... Ülkemizde hem Mitsubishi markası, hem de Lancer modelinin piyasası pek yok. Markadan ziyade modelin piyasadaki sıkıntısı "modifiye arabası" şeklinde namının olması. Yani genel kitlenin genellikle uzak durduğu bir araba modeli bu.

Şimdi şöyle söyleyeyim piyasası olmadığı hakkında fikirlerim var evet çok duydum ama kullananlar çok memnun sanayiye bakımdan bakıma gidiyorum diyenler var ben de böyle bir araba istiyorum arabayı da çok beğendim ama bilemedim.

İşte ben de o yüzden söyledim ya.

Ben de clk200, alfa Giulietta, Hyundai coupe, Mitsubishi Lancer istiyorum. Artık hangisi denk gelirse. Gönlüm ClK'den yana ama işte çoğu haşat paket. Düzgününü bulacağım diye de absürt paralar saçmak aptallıktan başka bir şey olamaz. Çok sıkıntı bir durum.

En iyisi Lancer aralarından bence.

Şimdi şöyle söyleyeyim piyasası olmadığı hakkında fikirlerim var evet çok duydum ama kullananlar çok memnun sanayiye bakımdan bakıma gidiyorum diyenler var ben de böyle bir araba istiyorum arabayı da çok beğendim ama bilemedim.
İşte çok dikkat etmek lazım.
En iyisi Lancer aralarından bence.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. :) Saydığım arabaların hepsi de birbirinden güzel benim gözümde. Yine de CLK açık ara öndedir. :)

Her şey gönlünce olsun dostum. Şimdiden hayırlı ve de uğurlu olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı