MIUI 11 vs 12

fearless48

Hectopat
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
240
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğim kadarıyla MIUI 12'de ciddi şarj sorunu var ben MIUI 11 kullanıyorum. 12'ye yükseltmeli miyim? Aralarındaki farklar nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Sağ olun hocam bir kişinin daha mağdur olmamasını sağladınız :)

Bildiğim kadarıyla MIUI 12'de ciddi şarj sorunu var ben MIUI 11 kullanıyorum. 12'ye yükseltmeli miyim? Aralarındaki farklar nelerdir?

Hocam, batarya konusunda çoğu kişinin aksine bende bir eksiklik olmadı. Aksine daha da düzeldi batarya optimizasyonu. Daha doğrusu ben böyle sanıyordum meğersem telefonun performansı çok düşmüş. Zaten MIUI çok ağır bir arayüz MIUI 12 iyice batırıyor.

Performansımda yarı yarıya bir düşüş yaşandı. Yeni gelen animasyonlar çoğu zaman takılıyor veya çok hızlı oynatılıyordu. MIUI 11 de gece yatmadan önce şarja baktığımda %15-25 arası bir şey kalıyordu. MIUI 12 de bu %30-45 gibi bir şey oldu ama telefondan artık midem bulanıyordu.

Ben MIUI 11 de iken @Shenzhenn hocam ile 40 sayfa Xiaomi'nin iyi olduğunu tartıştım. Şu anda MIUI 12 deyim ve insanlara Xiaomi almayın pişman olursunuz diyorum.


Daha bir ton var ama bunların bile yeterli olacağını düşünüyorum.( Şarj sorunu 12.2 sürümünde vardı sanırım. Hatta Xiaomi onu kurmayın falan demişti. Cihazım Note 9s)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı