MIUI 12.5.2 güncellemesi yapılır mı?

Biraz kasma ve donma yaşanıyor ama. Önerim güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanız.
Geçenlerde formatladıktan sonra otomatik 12.5.2 kurulmuş benim telefona. Performansı bir tık düşmüş gibi geldi bana tavsiye etmiyorum.
Telefonu guncelledim. Biraz kurcaladım. bellek uzantısı gelmiş 1GB hiç bir işe yaramıyor, batarya oldukça iyi, eskiye göre daha iyi, fark edilebiliyor. Birde performans modu diye birşey gelmiş telefon yağ gibi oluyor, pubg fps artmamış, akıcılık mükemmel. Ben sevdim, telefon da kasma yaşamadım.

Telefonu guncelledim. Biraz kurcaladım. bellek uzantısı gelmiş 1GB hiç bir işe yaramıyor, batarya oldukça iyi, eskiye göre daha iyi, fark edilebiliyor. Birde performans modu diye birşey gelmiş telefon yağ gibi oluyor, pubg fps artmamış, akıcılık mükemmel. Ben sevdim, telefon da kasma yaşamadım.
Sizin telefon 6gb ramli model mi?

O zaman problem yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı