riseisback
Hectopat
- Makaleler
- 1
Xiaomi 11T kullanmaktayım. 12.5.2 güncellemesiyle herhangi bir performans, batarya vs. sorunu yaşar mıyım?
Aga bunların bir önemi var mı? Bende anlamıyorum ama güncellemeleri yapsam telefon yavaşlar mı?
Evet var. Mesela MIUI 13'ü telefonuna yükleyenler memnun değil. Telefonda kasmalar falan var.
Ben de ondan korktuğum için 1 aydır yapmıyorum güncellemeyi.Aga bunların bir önemi var mı? Bende anlamıyorum ama güncellemeleri yapsam telefon yavaşlar mı?
Onu kendimiz seçebiliyor muyuz veyahut kalkıp güncelleme yapıldıktan sonra geri alabiliyor muyuz bende hot10'i var.
Biraz araştırdığımda karışık yorumlar vardı bazıları iyi bazıları kötü diyordu fakat bu yorumlar Redmi Note 8 için geçerliydi. 11T'de sorun yaşar mıyım?Tabii yapın. Ama MIUI 13'ü yapmayın![]()
MIUI 13'ü tavsiye etmem. Ama MIUI 12.5.2'yi yapabilirsiniz.Biraz araştırdığımda karışık yorumlar vardı bazıları iyi bazıları kötü diyordu fakat bu yorumlar Redmi Note 8 için geçerliydi. 11T'de sorun yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.