MIUI 12 neden gelmiyor?

436077

Hectopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
4.095
Makaleler
4
Çözümler
26
11 ay oldu ve hala Xiaomi Redmi S2 cihazım MİUİ 11.0.4 sürümünde. Galiba daha 11.0.5,7,9,11 var. Daha ne kadar beklemem gerekiyor? 1 yıl daha mı? Benim kızdığım şey şu neden hala ben 11.0.4 sürümündeyim? MİUİ 11'in son sürümde olsam sıkıntı yokta hala 11.0.4 sürümünü kullanmak aşırı saçma. Bazı yollardan MİUİ 12'ye yükseltme yapabiliyormuşuz ama çok sıkıntılı. Artık MIUI 12 almak istiyorum. MIUI 12 almadan yeni bir telefon almayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki linkten inen dosyayı telefonun güncelleyici menüsünden seçerek güncellemeye çalışın.

Bunun için Ayarlar > Telefon Hakkında bölümünden sistem güncelleme kısmına girin. Ardından MIUI 11 logosuna art arda birkaç kez basın. Altta uyarı çıkınca sağ üstten 3 noktaya dokunun ve güncelleme paketini seçe basın. Ardından indirmiş olduğunuz zip dosyasını seçin.

 
Aşağıdaki linkten inen dosyayı telefonun güncelleyici menüsünden seçerek güncellemeye çalışın.

Bunun için Ayarlar > Telefon Hakkında bölümünden yazılım güncelleme kısmına girin. Ardından MIUI 11 logosuna art arda birkaç kez basın. Altta uyarı çıkınca sağ üstten 3 noktaya dokunun ve güncelleme paketini seçe basın. Ardından indirmiş olduğunuz zip dosyasını seçin.

Dosya güvenilir midir?
 
Sizin ROM adınız PEFTRTU. Linkini verdiğim dosya PEFMIXM. Büyük ihtimalle güncelleme hata verecek. Tek çareniz bootloader kilidini açıp Mi Flash ile ROM yüklemek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı